Spejderliv på kælkebakken

1 delinger
1
0
0

Spunken var til spejder i går. Han går til familiespejder i “DDS” . Han har ellers været lidt træt af det, måske fordi det er en lidt kold årstid at være ude i. De har ingen spejderhytte, så alt foregår udenfor. Dog er der et wc indenfor samt et overdækket bålsted.
Området hvor de går til spejder, hedder “Energicenter Voldparken”. Der sker vist alt muligt dernede. Vi bor egentlig lidt for langt fra det, så vi bruger det ikke. Vi benytter os mest af Vanløse, og ikke så meget Brønshøj/Husum.

Spejderliv på kælkebakken.

I går skulle alle ha’ en kælk med, og så var der faktisk ikke andet på programmet end at kælke og drikke varm kakao. Det var helt ok for alle spejderne, og deres forælde.

Der er mange kælkebakker. Nogle for ethvert mod. Vi startede på den mindste bakke og arbejdede os opad. På videoen er det den mest stejle bakke der bli’r prøvet af. Af og til kom der motionister løbende, og de små spejdere øvede sig i at vise hensyn.

Da vi skulle drikke kakao, lavede vi et fint bål. Derefter blev kakaopulver og sukker blandet i en gryde med lidt vand. Da det hele var opløst og kogte, hældte vi fire liter sødmælk i. Så var der skøn kakao – til mange af børnenes overraskelse. De fleste børn kender nemlig kun kakao som noget fra en brun karton eller en pakke “Nesquik” 😉

1 delinger
1 comment
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om