1 In featured/ lister

Fredagslisten #4

Du godeste, så blev det fredag. Jeg er allerede en smule bagud på bloggen, da tankerne har været andre steder disse dage.

Fredagslisten #4

Endelig ser det ud til at vi er i fremdrift herhjemme. Drengene har 7-9-13 ikke været syge hele ugen, og begge har været i institutionen hele ugen (med undtagelse af Spunken der hyggede sig i Lego-world i går).

Jeg har tænkt en del over om det er “ok” at sende børnene i institution når det nu er vinterferie (for mange). Drengene har hygget sig, og siden der var få børn dernede, er de blevet ekstra forkælet hele ugen.

Faktisk så bruger man som forældre utroligt meget tid på at tænke over hvad andre tænker om en. Om det er godt nok det man gør. Det tror jeg at jeg er nødt til at skrive noget mere om på et senere tidspunkt.

Jeg planlægger en weekend i haven. Gajolen er så glad for at være udenfor efterhånden og der er nok at se til. Mikkel har fældet og fræset, så nu er der lidt oprydningsarbejde derude.  Derefter laver jeg en liste over hvilke planter der skal indkøbes til plantning.

Jeg lytter (stadig) til “Anders & Anders podcast”. Jeg er kommet til de afsnit hvor de besøger Nasa. Der taler de om videoer med astronauten Chris Hadfield der sang oppe i rumstationen. Hvis du vil falde i staver, så se fx. denne video.

Jeg håber at Spunken bli’r lidt gladere for rugbrød inden skolestart. Nu har jeg i denne uge bagt rugbrød selv, og jeg synes det smager ret meget bedre end købebrød. Spunken er ikke helt af samme overbevisning, men med et par faste rugbrødsdage om ugen til aftensmad, så kan det være han vænner sig til det 😉

Jeg drømmer om en weekend i godt humør. Det er ikke altid en dans på roser med fridage og små børn. Det går som oftest nemmere hvis der er nogle gode weekendplaner. Ikke nogle store planer og udflugter, men at gå en tur, bage nogle boller sammen, gå på Pokemonjagt i villakvarteret eller den slags.

Jeg arbejder på at få ungerne til at blive bedre til at rydde op efter dem selv. I dag kom jeg fra det – for det var tid til fredagsslik. I morgen kan de få lov til at gi’ den en skalle efter morgenmaden. Gajolen bli’r eddikesur hvis jeg rydder op mens han kigger på. Dog går det lidt lettere hvis vi leger “kan du putte ting ned i den her kasse, skat”.

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Celena
    lørdag 18. februar 2017 at 01:10

    God weekend 🙂

  • Leave a Reply