Det er svært at være 8 år

Vi er hjemme. Egentlig skulle vi have været til kor. Spunken synger i børnekor. I dag skulle Gajolen også have været med, og jeg havde pakket en taske med juice, kanelgifler, bøger mm.

Da jeg svingede op til skolen, kom en dreng gående med tårerne sprøjtende ud af hovedet. Hans brød var blevet spist…. ok, svarede jeg ham uden egentlig at vide hvad han talte om.

Det er bare MEGA onde!

De havde åbenbart bagt brød i går, på fritidshjemmet. Han glemte at få sit brød med hjem, og ville hente det i dag. “Men så har de SPIST DET. De er bare MEGA onde!!”.
Vi gik ned til bilen, men tårerne trillede videre. Han var også blevet uvenner med Adam tidligere, og egentlig havde det bare været en dum dag.

Normalt får man kun fri fra fritidsaktiviteter hvis man er syg. For det er noget man aktivt har meldt sig til, af interesse, og vi betaler for det. Lige i dag kunne jeg bare se at Spunken ikke ville få en god eftermiddag. Han var brugt helt op, og halvanden times koncentration var der ikke plads til.

Nu har han selv valgt at gå op på sit værelse for at være lidt alene. Se en film, drikke et glas juice og trække vejret. Det er ok med mig. Om en times tid vil jeg spørge ham om han vil hjælpe mig med at skære græskar til græskarsuppen, og så er humøret nok ved at være godt igen.

Det er svært at være 8 år <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om