En weekend af de gode

Det har været en af de gode weekender. Sådan en man vil huske i lang tid. Lange dage i haven, fejring af mandens fødselsdag, ungerne der plaskede i badebassinet og sol fra en næsten skyfri himmel.

Rosen “Gentle Hermione”

Ej, men er det ikke bare dejligt det hér sommer? Det har jo været perfekt med regn og torden om aftenen, og sol om dagen. Ikke for varmt, ikke for koldt – helt skørt perfekt.

Det er ved at lykkes mig at gøre begge drenge ligeså glade for tordenvejr som jeg er. Snevejr er klart min nummer 1, men derefter kommer et godt uvejr. Med mørke skyer, høje brag og masser af lyn. Jeg elsker det!

Rose “Clair Renaissance”
Søde hønsedamer i sommerhaven

Skønne, frodige have

Haven står så pæn lige nu. Roserne trives virkelig. I dag havde vi en snak på kontoret om det hér med roser, hvornår man skal gøre hvad og hvordan. Jeg tror konklusionen blev at man skal gøre som man vil. Roserne kan klare det meste, og hvis man kommer en time ud i haven er dét det vigtigste.

I år er mine roser ikke blevet pylret så meget som normalt, og måske det rent faktisk er det der har gjort forskellen. De har fået gødning en enkelt gang, ingen insektgift eller svampemidler. De har skullet klare sig selv, med lidt hjælp fra hønsene.

Han blev fejret med flag og hurra

Kjærsten havde fødselsdag søndag. Et år tættere på rund, men endnu ikke helt.

Drengene, min mor og jeg, vækkede ham med flag og fødselsdagssang. Derefter stod den på dejlig morgenmad, timevis med afslapning og hygge i haven. Jeg overgik mig selv med en sommerlagkage. Fuld af jordbær, gode hjemmebagte bunde og gelé på toppen. Serveret i haven, på det fine arvede kaffestel.

Den næste der har fødselsdag er Spunken. Vi holder hans fødselsdag i Norge, og lillebror er utålmodig. For han har lært rækkefølgen af fødselsdage her i familien, og ved at han stort set er sidst. Det er ikke altid let at være den mindste.

Nu er vi klar til at give fuld gas på denne sidste uge før ferien. På lørdag kører vi mod nord – og 14 dages ferie.

1 comments
  1. Dejligt med udeliv.
    Her har det ikke lige været så meget lyn og torden, hvilket både Otto og Frida er utilfredse med. For de er vilde med når Thor slår sin store hammer imod himlen (ned i skyerne) – Det er billedet de begge har fået printet ind, når torden og lyn rammer. Selv i weekenden blev vi snydt, der kom lidt regn, men ikke mere end et par timer lørdag.
    Ønsker dig og dine kære en god ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om