Det går ikke altid som man ønsker, det dér havehalløj

Links markeret med * er reklamelinks/affiliatlinks

Vores flotte hønsegård, skulle krammes af en smuk, velduftende kaprifolie. Jeg plantede den sidste år, opad den ene stolpe. Hyggede om den, nussede og vandede. Men der skete ikke en dyt. Den producerede 3-4 grene, og 1 blomst.
Det gider jeg ikke vente på. Så hellere vende tilbage til det jeg véd virker for mig. Roser og stauder.

Engelsk højadel og pilgrimme

Jeg har kigget på min rosenp*rno side nummer 1. Derfra har jeg skrevet fire roser ned, som jeg tænker jeg vil plante omkring hønsegården. Den ene en klatrerose. De tre andre er “bare” pæne og buskede. Sammen med en flok kæmpeverbena og måske høje Digitalis, vil der blive smukt, frodigt og “cottagegarden-agtigt”-

Min planteliste for hønsegårdsområdet, ser indtil videre nogenlunde sådan ud:

The Lark Ascending
Lady of Shalott
Dame Judi Dench
The Pilgrim*
Kæmpe Verbena
Digitalis, i gule nuancer
Delphinium*

Gule og orange toner, med lilla. Det ser overraskende skønt ud, og jeg tænker det vil klæde det sorte træværk godt.

Men der var også en hæk… og en plæne…

Kan I huske jeg skrev at jeg så frem til en fredag i haven? Det gik således at min hækkeklipper brændte sammen. Ingen bøgehæk blev studset. Dog fik jeg savet lidt i et par træer og taget nogle af de højeste toppe på hækken ind mode naboen.

Samtidig er plæneklipperen død. Sikke en jammerdal. Heldigvis har jeg en meget meget sød nabo, der lader mig låne hans fine “Klippo”, men altså for hylan. Det er flot at være “haveblogger” med den døde maskinpark jeg har 😉

4 comments
  1. Ser ut til å være en fin fargesammensetning du har valgt å gå for. Hyggelig at du er mer aktiv på bloggen igjen, blir litt mer
    “kjøtt på beina” enn de korte meldingene på Instagram. Har fulgt bloggen din noen år nå.
    Vi bodde i DK noen år (for lenge siden) og mannen min er dansk. Synes det er interessant å se forskjeller/likheter i livet som leves i Danmark og i Norge. 🙂

  2. Vi bor på Østlandet, nærmere bestemt Vestfold. Hagen har vært min store hobby, men noen fysiske utfordringer har gjort at pensjonisttilværelsen ikke blir helt som planlagt. Nå sikter vi mot å finne en passende leilighet der vi kan dyrke andre interesser 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om