Lad der blive lys..

Der går en orangeklædt mand, rundt i min have. Han har en motorsav i hånden, og ude ved vejen, står “en kælling af en flis-maskine”, som Kjærsten sagde.
Vi har en masse træer der skal fældes, og han er startet med den kæmpestore hassel der står ud til vejen. Den tar’ så meget lys, at jeg nu kan se vi får en helt anden sommer til næste år, med aftensol på terrasssen og mere lys i stuen.

Han når nok ikke det hele i dag, men så kommer han sidst på ugen.

Jeg er SÅ spændt på hvordan det kommer til at se ud.

Her ser I billeder af hvordan det hele så ud, inden han gik i gang. Nu har han allerede fældet det meste af den store hassel.

IMG_6456 IMG_6447 IMG_6457 IMG_6448 IMG_6460 IMG_6461 IMG_6468

4 comments
 1. Det bliver så godt!

  Hasler og tujaer er bare en b*tch! Vi har hasselhegn i baghaven og skar den ene langside ned i foråret. Vi fik så meget lys ind, at det nærmest ikke var til at fatte. Den anden langside trænger til beskæring, men vi ser lige tiden an – nabohuset er lige blevet solgt, og vi gider ikke begynde at beskære, hvis det ender med, at de så hellere vil have et stakit eller nåwet. Men anywayyys, så er de hasler, vi skar helt ned for et halvt år siden, allerede voksen en meters penge. Man skal være over dem, de små svin 🙂

  Ude foran har vi også lige fået beskåret (læs: jævnet med jorden). Bl.a. et gigantisk grantræ. Og nu vælter det ind med lys, så I kan godt glæde jer – det der træfældning holder! (Og det der med de varierende priser på det, som du også har skrevet om – det har vi også oplevet. Tilbud varierende fra 12.000-75.000. Kan afsløre, at det ikke var 75.000-tilbudet, vi gik efter …) 🙂

  1. Shit ! Det er godtnok sindsygt hvor mange penge de mener det skal koste… Gad godt at vide hvad “Mikkel” ville komme med, af bud, på jeres træer.

   Han knoklede hele dagen i går, og kommer igen torsdag og gør arbejdet færdigt. Det er så vildt hvor meget lys her er nu. Skønt. Så fremover, er det bare om at holde den skide hassel i ave.

   Fik I også rodfræset hele lortet? Det har vi droppet. Så må vi se om vi kan leve med de stubbe, eller om vi skal spare sammen til en ny omgang til næste år.

   1. Yes, rodfræsning af hele molevitten foran. Haslerne er ‘bare’ beskåret, men foran har det fået med grovfilen. Tror også, det er det, der har kostet. Ud over gigant-granen stod der 2-3 gamle stubbe, nogle grimme buske og tujaer og nogle birketræer, der gik amok i skud. Så der var en del, der skulle skæres ned – også lige en 4-5 m bred laurbær. Så synes egentlig, at 12.000 (som blev til 13.250 pga ekstra rullegræs til der, hvor laurbærren forsvandt) er ganske rimeligt. Men lyder nu også som om, I har fået en ret god deal med Mikkel 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om