Tid til at beskære roser

Det er endelig blevet tid til at beskære roser. En gammel huskeregel siger “efter Dronningens fødselsdag”. Sidste år turde jeg godt inden da, men i år har vinteren og foråret været lunefuldt, så det var fint at vente.

På film

Det er blevet til en lille havevideo, der viser jer hvordan man klipper roserne. Eller i hvertfald hvordan jeg har held med det. Søren Ryge tager vist bare hækkeklipperen i lige linje, men det tør jeg ikke 😉

Jeg hygger mig med videoerne, men er en smule udfordret når naboens teenagere larmer, bilerne kører forbi og vinden går i telefonen.

Efterhånden har jeg samlet mange roser på matriklen, og langt de fleste er købt hos Bilka, Plantetorvet (reklamelink) eller Rosenposten. Især den sidste vil jeg fremhæve, for de sundeste roser jeg har er fra Rosenposten. 

Jeg henviser til en sæk med jord. Linket til den har jeg her (reklamelink), for de har ikke et fint banner til min sidebar. Som jeg siger i videoen, selv om bilen forstyrrer, er det godt givet ud at starte sæsonen med en stor sæk jord. Alle bede trænger stort set til 4-5 cm jord. Krukkerne skal fyldes og måske har man fået nye højbede. Det er mange ture frem og tilbage efter 40 liters sække med planteskolejord.

God tur i haven, hvis du skal det disse lækre solskinsdage.

 

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om