Morgenlykke - CopenhagenDaily
6 In mig/ spunken

Morgenlykke

Ja, jeg ved at der er mange sukkersøde “jegelskeratværesammenmedminsøn”-indlæg, men i travle tider så sætter man endnu mere pris på at nyde en langsom dag med den førstefødte.

togfoerer

Om søndagen, er det vigtigt at ha’ hængerøv og løse strømper 😉

Vi stod op før en hvis herre fik sko på, og jeg kogte en gang mannagrød sammen til at vågne på. Spunken elsker grød, så det får jeg lavet de morgener der er lidt ekstra tid, for der skal nydes og pustes og drysses ekstra kanel på, når man har skrabet det øverste lag af. Oftest er det havregrød, men også mannagrød eller Aurions grødblandinger, er et hit.
En kande kaffe til mig blev også lavet, og efter et par kopper så begyndte jeg endelig at få øjne.

puslespil koncentreret

Nu har vi leget med Duplo, set lidt morgenfjernsyn og nu sidder Spunken i sit hjørne af sofaen, med sin iPad. Det smarte cover som iPaden har på, kan du snart vinde herinde. Jeg tester det lige et par dage endnu, og så kommer der en bette konkurrence.

Resten af dagen skal gå med både leg og huslige gøremål. Vi skal et smut ud i haven, og samle flere æbler. Jeg tænker jeg vil lave en gang æblemos, som kan fryses i mindre portioner. Der skal også tages nogle billeder af alle de træer, der bli’r fældet i morgen…det bli’r helt vildt !

Så skal der vaskes sengetøj, dyner/puder og støvesuges oppe på 1. sal, og så er den dag vist også ved at være gået. Jeg har både taget en pose skalrejer op og en oksemørbrad fra svigermors Dexter-besætning. Rejerne skal vi spise til frokost, hvis de når at tø. Ellers må de blive til en lækker forret.

Nå ja, Kjærsten? Han sover stadig. Han gjorde spisestuen klar til maling, det meste af går aftes, og jeg tror det blev ret sent. I dag skal spisestuen ha’ første lag hvidt. Det glæder jeg mig til at se 🙂

Rigtig god søndag til dig 🙂

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Christina
  søndag 6. oktober 2013 at 10:09

  Rigtig god søndag til jer 🙂

  • Reply
   Therese
   tirsdag 8. oktober 2013 at 17:09

   Tak Christina. Vi havde en skøn dag 🙂

 • Reply
  Liselotte
  søndag 6. oktober 2013 at 11:50

  Det er da kun dejligt at læse din glæde og taknemmelighed for, at du har en skøn og dejlig familie. Bliv du bare ved med at skrive om det… og hyg jer så dejligt på denne skønne, smukke søndag 🙂

  • Reply
   Therese
   tirsdag 8. oktober 2013 at 17:10

   Tak, søde du. Nogle gange, kan jeg bare blive helt træt af at se at jeg blogger om det samme..men altså. Når det er det livet er fuldt af, er det sådan det er 🙂

   Rigtig god aften til dig og familien.

 • Reply
  Karen
  fredag 15. november 2013 at 22:41

  Elsker at jeres bøger er organiseret i farver. Synes det er så rart og roligt at se på.

  • Reply
   Therese
   onsdag 20. november 2013 at 12:24

   Det er så fint, Karen. Dog ikke så praktisk, når man skal finde en bog 😀

  Leave a Reply