Stille torsdag - ro på kontoret, men stadig masser af inspiration
5 In mig

Stille torsdag

Jeg kan trække den i dag, her på kontoret, med god samvittighed. Min mor henter børnene. Egentlig var det en overraskelse for dem, men da Gajolen var i et hysterisk surt humør i morges, fortalte jeg dem det. Ganske som jeg havde regnet med, kurerede det straks hans bitre humør.

Ro og inspiration

Stort set alt jeg havde sat mig for at nå i dag, har jeg nået. Det er jeg ret fint tilfreds med. Vi har kun været to på kontoret i dag, Sabine og jeg. Der har været stille og ret tomt. Så sludrer vi lidt, jeg spørger nysgerrigt ind til opgaven hun arbejder på. Kigger med beundring på hvordan hun får farve, billeder og fonte til at smelte sammen til noget smukt.
Det er fedt at være et sted hvor man blive klogere.

Dyt dyt, skal vi byt’ byt’…

Måske har I lagt mærke til den nye header i toppen. Det er dygtige Lisa der har lavet den. Hun og hendes familie, har i 3 måneder været i gang med et projekt hvor de ikke måtte købe mad. Alt skulle de bytte sig til i form af arbejde eller hjælp på fx. bondegårde.
Heldige jeg, byttede lidt kød, mælk, smør og sukker, for den smukke header.

Nu skal jeg rette lidt ind hist og her, og så tror jeg bloggen har det udseende jeg går efter. Klar til flere indlæg og mere liv.

Fredag bliver havedag

I morgen glæder jeg mig til en dag i haven. Altså hvis det ikke bliver helt tosset regnvejr.
Der er nogle meters bøgehæk der skal klippes, og så overvejer jeg om jeg allerede nu skal sætte gang i min “plantemikado”. Der er nemlig nogle stauder der står dumme steder. De der er færdige med at blomstre, kunne jeg egentlig godt rykke lidt rundt på.

En fredag i haven. Det gider jeg godt.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Karin
  fredag 16. august 2019 at 07:29

  Dejligt med en stille dag, hvor inspirationen kan få lov til at skabe grobund.
  God fornøjelse med haven fredag, en dejlig indgang til weekenden.

  • Reply
   Therese
   mandag 19. august 2019 at 14:41

   Tusind tak, Karin. Det var en noget kort dag i haven…. sådan kan det gå med teknikken.

 • Reply
  Catarina
  fredag 16. august 2019 at 17:42

  Lækker med sådan byt – og den er rigtig fin din header.
  Dejligt at det var en stille dag på kontoret i dag og du kom i bund inden weekenden. Jeg havde ikke en helt så stille dag, men jeg nået i mål me 2 ud af 2 moduler e-learning. Fedt at gå til weekend på 😀

  • Reply
   Therese
   mandag 19. august 2019 at 14:42

   Tusind tak – jeg er også selv ret vild med den.

   Spændende med e-learing. Altid skønt at blive klogere 😀

   • Reply
    Catarina
    tirsdag 20. august 2019 at 11:51

    Nu er det så mig der udformer “de kloge ord” samt svarene. De er sendt ind så andre forhåbentlig kan blive klogere

  Leave a Reply