Lidt om det dér arbejdsliv og at omfavne hverdagen som hovedemne

Tirsdag er i fuld gang. Denis er i gang med at gøre rent i fælleskøkkenet, inden der kommer en dame og kigger på kontorplads. Sabine og Helle er tilbage fra ferie, og Mester (kontorhunden) ligger i sin kurv.

Her er en skøn dynamik på kontoret. Jeg holder virkelig meget af at være her, og håber med tiden at jeg også får en større indtjening. Sådan som det er nu er min arbejdsfordeling 30% på denne blog og de tilhørende some-profiler, og 70% Kjeft. Sidstnævnte skal jo være en decideret indtægt. Jeg kan bare mærke at jeg ikke helt har klargjort for mig selv hvad det er jeg vil tilbyde.

Nu er det lidt et lappetæppe jeg laver. Rådgiver, hjælper med websites og den slags. Det er også ok, men jeg kunne forestille mig at jeg skal holde en benhård struktur hvis jeg får mange forskellige typer kunder.
Onlinekurser tiltaler mig også, men når jeg tjekker konkurrencen på området, synes jeg det svømmer over med onlinekurser af mere eller mindre tvivlsom kvalitet.

Uanset så prøver jeg lidt forskelligt af. Jeg er forholdsvis optimistisk endnu, og af og til på grænsen til bævrende angst… 😉

Bloggens fremtid

Jeg har tænkt over at jeg gerne vil skrue op for bloggen. Prøve det af igen, se om jeg kan genvinde fordums storhedstid, med mere på hjerte og mere kommunikation på kanalen.
Det kræver indhold. Spændende og personligt indhold.

På det seneste har jeg læst med hos mange bloggere. Både gamle og nye. Det har givet mig mere blog på tanden, kan jeg mærke. Både i form af emner og udtryk. Jeg har også opdaget blogs jeg ikke vidste fandtes, og konstateret at mange af de “influencere” jeg følger på Instagram, ikke burde have en blog. Det virker mest som et sted for dem til at beholde de faste links til betalte indlæg. Ikke et sted hvor man benytter sig af muligheden for at skrive længere posts end der lige er plads til på Instagram eller vise et skud mere personlighed.

Vi skal sgu ikke være så bange for hverdagen.

Mine idéer er mere video (yikes), mere litteratur, mere have, mere hverdag. Vi skal sgu ikke være så bange for hverdagen. Jeg synes egentlig også at jeg har noget på hjerte, og ønsker i det hele taget for blogmediet at det kommer op i gear igen.

Når vi nu taler om det, har det på det seneste undret mig at mange blogs – især de store – ikke har muligheden for at man kan dele sin egen blog i en kommentar. Det er jo ellers en fin måde at opdage nye blogs, at klikke på de andre i kommentarfeltet. Mærkeligt at det bliver nedprioriteret.

Er der noget DU godt vil læse mere om, herinde hos mig?

10 comments
 1. Jeg kan vældig godt lide dagbogsformen, både når jeg læser med hos dig og andre – og når jeg selv skriver blog, så jeg siger bare ja-tak til flere indlæg om løst og fast 🙂

  1. Skønt at høre, Nana. Det er faktisk dejligt at have genoplivet bloggeriet lidt – og ikke mindst at komme ind på besøg hos jer andre i ny og næ. Nu fik jeg ikke købt blomster hos dig denne sommer i Hornbæk, men måske det lykkes en dag at mødes 🙂

 2. Jeg kan godt lide alle de indlæg fra dig som viser dig og familien bagom – altså hverdagen og ikke en masse reklame, men reklamerne betaler jo regningerne og jeg springer dem bare over når de ikke er henvendt til mig 😀
  Glæder mig til igen at læse med herinde 😀

  1. Præcis 🙂 Man kan jo bare scrollet lidt videre, det gør jeg også hos mange. Men mit mål er klart også at der ikke skal være overvægt af reklame, for det er jeg træt af hos mange andre bloggere.

 3. Jeg holder meget af dine dejlige fortællinger om din hverdag, din dejlige familie, og det der bare falder ned i din “turban”.
  Springer over alt med reklame, ved godt det er det der betaler dine regninger, præcis som Catarina skriver. Jeg er dog lige en af dem der “Reklamer Nej Tak” typen.
  Glæder mig meget til nyt skriv og nyder allerede de der er kommet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om