Første skoledag på den hurtige måde

Hej skolestart, der var du igen.

Indlægget indeholder første skoledag grej- reklamelinks. Læs mere om reklamelinks her

Jeg fik ikke taget de obligatoriske billeder til første skoledag. De billeder hvor jeg kunne vise at morgenen startede med overskud og optursmadpakker.

Ingen billeder af Spunken foran hoveddøren, men i stedet et “stå lige stille skat, mens jeg ta’r et billede her midt på gangen”. Pyt. Så nåede vi til gengæld så mange andre ting.

Jeg skrev sidste år dette blogindlæg, om hvordan det er at starte i skole og nogle gode tips til skoleudstyr.

Nu starter indkøringen til 2. klasse. Jeg kan se på dansklærerens ambitiøse ugeplan, at der skal nye boller på suppen. Flere lektier, mere læsning.
Vi forældre skal lægge os i selen for at få skemalagt hans daglige lektier, så det ikke bli’r kvart i sengetid vi kommer i tanke om det.

Ingen nye skolesager

Spunken kører med sin gamle skoletaske i et stykke tid endnu. Den han fik i 0. klasse. Den passer ham ok, og endnu har de ikke mange bøger med hjem – men nu afventer jeg de første par uger og ser hvor omstændigt det bli’r med bøger og hæfter.

Jeg e l s k e r skolesager. Finder man billeder fra min 10 års fødselsdag, ser man mig sidde og juble over at pakke gaver med linealer og viskelæder ud. For jeg har altid elsket den slags.

Spunken selv gider ikke rigtigt at opgradere sit skolegear. Han spidsede blyanter og farveblyanter i går. Pakkede skoletasken og så var det lissom det.

Jeg kan ikke lade være med at sidde og kigge på skolesager, og her har jeg fundet en håndfuld sager der kunne være passende for en der starter i 2. klasse. Hvis nu han/hun trænger til nyt 😉

1. Drikkedunk 250 kr, 2. Stiftblyant 60 kr, 3. Skoletaske 600 kr, 4. Madkasse 300 kr, 5. Farveblyanter 80 kr

Har dit barn startet skole i dag?

1 comments
  1. Når 0 kl. og 1 kl. er overstået, så bliver det først når skiftet fra folkeskolen til en ungdomsuddannelse det igen bliver noget specielt.
    Jeg er stadig så de kribler i fingrene, når jeg ser alt det til skolestart på hylderne, selv som 60 årig 🙂 – Er begyndt at købe lidt til børnebørnene. Jumbo blyanter, hæfter hvor de kan lære at skrive tal og bogstaver, lære at tegne streger fra 1 figur til 1 anden, etc.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om