Lørdag var en dag i haven og skøn oktobersol

IMG_5615

I går, skinnede solen fra vi morgen til aften. I dag ser ud til at blive lige så smuk, og det sidder jeg her med morgenkaffen og glæder mig over, mens begge drenge fiser den af under dynen og bollerne i ovnen bages færdig. Jeg har kastet mig ud i ren spelt/emmer, og det ser ikke ud til de gider hæve meget mere end pitabrød….men derfor kan de jo godt smage godt, så jeg er ved godt mod (og næste gang kommer jeg et par dl. hvedemel eller fin spelt i igen).

IMG_5609

Jeg fik revet rådne æbler sammen i haven, og til min store fornøjelse lykkedes det mig at samle en hel kurv med æbler fra træerne, som IKKE var hverken fulde af orm eller rådne. Jeg der troede at der ikke var nogle æbler i år, har nu fået en kurv med guld. De røde skal spises sprøde i både, med lidt kanel eller helt som de er. Jeg ELSKER Ingrid Marie.

Buksbommen måtte finde sig i en ny frisure, da jeg klippede godt i den til årets efterårskrans. Jeg elsker at lave kranse til døren, og sidste år lavede jeg både en til efterår og til jul. Efterårskransen bli’r for tiden delt en del inde på Pinterest. Det er ret sjovt synes jeg.
Dette års krans blev med buksbom, kastanjer, hortensia, agern, morgenfruer og et lille græskar. Helt simpelt og i smukke efterårsfarver.

Dagen i dag byder på en masse leg med Spunken, mens Kjærsten graver mig et rosenbed. Jeg har en hel kasse roser stående der skal i jorden – og spørg om jeg glæder mig til det flor vi får til næste sommer!
Der er også et par poser med tulipanløg der skal i jorden. Jeg tænker lidt at Spunken kan hjælper mig med det, og så kan vi cykle en tur i det gode vejr og måske finde en legeplads. Der er mange muligheder på sådan en smuk efterårsdag.

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om