Fredagslisten på en solrig dag med kølig blæst. Weekenden venter
5 In lister

Fredagslisten #8

En uge er igen gået. Denne gang er den gået stærkt. Jeg har været fuld af snot og ynk de første par dage i ugen, og nu er jeg heldigvis i bedring. Praktisk når det snart er weekend, med sol på programmet og timer i haven.

Fredagslisten

Jeg tænker over boligindretning. For lang tid siden, kastede jeg mig ud i at male soveværelset. Jeg er ikke færdig endnu, for der er stødt komplikationer til undervejs. Syge børn, ødelagte ruller mm. Men nu mangler jeg sidste gang loft, en blå væg og paneler. Det kan godt ta’ en uges tid endnu, men SÅ er der også en ende på det. Nu glæder jeg mig til at indrette soveværelset så det er rart, roligt og indbyder til god søvn. Vi har nemlig efterhånden en Gajol som først vågner henad klokken 2 om natten, så de første fire timer i sengen er helt uden afbrydelser. Ahhhhh.

Jeg lytter til jazz. Fem år på musikkonservatoriet og 9 år siden eksamen havde ellers kureret mig for den genre, men jeg kan mærke jeg begynder at holde af det igen. Måske enda drengene skal introduceres for jazz til årets kommende jazzfestival. Der plejer at være rigtig god børnejazz rundt omkring.

Jeg tager tilløb til at smutte til Herlev. Vi fik mange skønne gaver til vores bryllup. Et stort gavekort til Jysk skal bruges færdig. Vi har allerede købt et spisebord, og nu er der vist råd til et helt borde/bænkesæt. Jeg vil nyde lune morgener ude i haven, med morgenkaffe og morgenmad. Det kan kun blive hyggeligt.

Jeg mærker efter hvordan kroppen har det. Efter min tur til lægen, har jeg fået blodtrykssænkende medicin. Lav dosis, men nok til at trykket holder sig hvor det skal. Medicinen har dog hoste som bivirkning, og jeg kan ikke helt finde ud af om det er for meget til at jeg kan leve med det. Der er andre midler der kan prøves, men jeg har ikke lyst til at gå tilbage til betablokkere som jeg engang har prøvet. Jeg må ta’ en snak med lægen når jeg skal derop i starten af april.

Jeg glæder mig over at Spunken er så glad og stolt over sine briller. Han stråler som en lille sol når han ta’r dem på. Det er et godt udgangspunkt at ha’ det sådan, inden skolestart. Nu når han også at vænne sig til dem inden det går løs i klasselokalet til august. Tænk at han er så stor allerede!

Jeg drømmer om de lækre urtepotteskjulere fra “Studio Arhøj”. De ville passe fint oppe i soveværelset tænker jeg. Med den mørkeblå væg, de mørke gardiner og de hvide møbler. Jeg trænede en gang sammen med en dame der arbejder i Arhøjs butik på Islands Brygge. Måske man skulle slå to fluer med et smæk en dag, og smutte ud og sige hej samt lade sig lokke lidt af laber keramik.

 

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Emilie
  fredag 17. marts 2017 at 17:55

  Nøj, hvor jeg godt kender de der halvfærdige projekter, som sygdom og vågne nætter har spændt ben for. Vi har lister til køkkenbordet liggende og har levet uden håndkladestang siden badeværelset blev færdigt i november.

  Det lyder i øvrigt dejligt, at du har genfundet glæden ved jazz, o i ikke er vokset helt fra hinanden alligevel 🙂

  • Reply
   Therese
   lørdag 18. marts 2017 at 08:41

   Hi hi, ja man kan hurtigt tage munden for fuld når man samtidig har små børn og travl hverdag. Nu krydser jeg fingre for at uge 12 bli’r den uge jeg er helt færdig med det soveværelse.

 • Reply
  Aargang73
  fredag 17. marts 2017 at 23:00

  Det lyder som et spændende projekt du har startet op i soveværelset. Det er så irriterende når den slags går i stå, men du skal nok snart komme igang igen og få det afsluttet. Måske må vi have lov at se det færdige resultat – det med blå væg og blå paneler lyder ret flot 🙂

  • Reply
   Therese
   lørdag 18. marts 2017 at 08:41

   Du kan tro der kommer billeder når jeg er færdig. Det er dog ikke panelerne der er blå, kun væggen – men den bli’r SÅ pæn 🙂

 • Reply
  Karin
  lørdag 18. marts 2017 at 08:44

  Jazz har jeg fået med fra barns ben. Der er noget jeg ikke kan forene mig med, Eksperimenterende jazz.
  Den største oplevelse jeg havde omkring jazz, dengang jeg var barn, det var i begyndelsen af 70 erne. Det pigekor jeg var med i, var blevet udpeget til at deltage i nogle skoleudsendelser omkring musik, DR viste skoleprogrammer på tv om formiddagen. Der var et børnekor, os, og Tritonus koret, diagenten var John Høybye, og bandet var blandt andet med Alex Riel på trommer. Det var en meget stor oplevelse.
  Tak for du lige fik mig ned af memory lane.

 • Leave a Reply