Tirsdagstippet #6

Måske bør det hedde onsdagstippet, men så ryger arkiveringen fløjten 😉
I går gik med en tur til København sammen med Spunken. Vi skulle hente hans nye briller, til frisør og ellers hygge os med Pokemon Go og en god frokost. Jeg må vist snart ta’ sådan en dag med Gajolen. Han er gammel nok til at sætte pris på en tur i bus, ud at trille og kigge på trafikken og mennesker.

Tirsdagstippet #6

Ugens blogs

Ingen denne uge. Jeg er ikke stødt på nogen nye, ej heller så inspireret at jeg har et link at give videre. Måske du har lyst til at dele et par gode blognavne i kommentarfeltet?

Ugens børneapp fra 2 år

Little Fox Music Box, er en super hyggelig app. Gode sange (godt sunget, spillet og komponeret så undertegnedes ører ikke er ved at falde af) og masser af sjov for barnet. Der er tre forskellige sange, med forskellige scener man kan lege i. Mange dyr at trykke på, læring om årstider med mere. Gajolen kan bruge lang tid med denne app, og som skrevet er den behagelig at høre på. Klar favorit!

Ugens børneapp fra 5 år

Netflix. Simpelthen. Den er nem at finde rundt i, smart for børn at betjene og har en fint børnefilter. Nogle af Spunkens serier, er kategoriseret som voksent materiale men han er flink til at give besked om at han skal låne en af vores profiler og vi har et øje med at han ikke ser noget han ikke bør se.

Ugens tip til maven

Nogen elsker dem, andre hader dem. Weetabix. Jeg er helt klart en af dem der elsker denne skøre morgenmad. Fiber, klemt sammen til en optændingsbriket. Tilsat en smule sukker, salt og malt. Tre af dem i en skål med minimælk, og du har et mættende måltid på 310 kalorier.

Gajolen elsker dem også, men Spunken synes de er klamme. De splatter nemlig hurtigt ud til en grød…kold grød.

Ugens hausfrautip

Smæk benene op og lad manden pudse vinduerne. Lyder det for godt til at være sandt? Kør en tur til Bauhaus, og sig til manden han geeerne må købe flere sort/gule powertools (det er skrevet med glimt i øjet dette her, iggå, men alliwl).
I weekenden kørte vi faktisk i Bauhaus. Gemalen havde øjnene på en vinduesvasker fra Kärcher, og jeg himlede med øjnene mere end en gang og tænkte at det ikke var lige det der stod på indkøbslisten. Næ nej, priklemuld, vasketøjskurve, sandkassesand og gødning til roserne.
Han købte den alligevel, og prøvede den dagen efter. Jeg er overbevist. Det er SÅ smart. Jo, det vil stadig ta’ tid at pudse alle de småsprossede ruder men det er uden striber og alt for meget bøvl. Siden den er sort/gul ligesom alle andre powertools manden har, er det jo også en selvskrevet opgave til ham 😉

Ugens skærm – H U R R A

“Designated Survivor” er tilbage med nye afsnit på Netflix. Afsnit 11. Kender du ikke serien, så se lige at komme i gang.

Mens vi venter på næste sæson af “House of Cards”, er denne serie rigtig god. Afsnittene varer godt 40 minutters tid, der er gode skuespillere og godt flow. Man keder sig ikke.

2 comments
    1. Har du set den? Jeg synes den er rigtig fin og glæder mig til på onsdag hvor der igen kommer et afsnit.

      Men altså….skulle der ikke også snart komme House of Cards? Jeg er utålmodig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om