Fredagslisten #15

Fredagen skulle gå med de ting jeg ikke nåede i går. At finde et par sko til i morgen fx. Men da vi vågnede, var Gajolen varm. Ganske rigtigt havde han 37,9 og blev hjemme. I løbet af formiddagen steg feberen til 38,2 men efter middagsluren er den nede på 37,3. Det er ikke helt til at gøre sig klog på om det vil mere end det, men nu må vi se hvad natten bringer.

Han har været HELT i hopla hele dagen. Leget, lavet ballade og hygget. Han har spist en masse snacks og haft sine faste meninger om det meste, så jeg tænker ikke det bli’r noget problem at han skal passes i morgen. Naturligvis får barnepigen carte blanche til at ringe når som helst, og så ta’r jeg hjem hvis det bli’r nødvendigt.

Fredagslisten #15

Jeg glæder mig over den nye strikkeklub jeg er blevet medlem af. Nu har jeg været der tre gange, og det er simpelthen så hyggeligt. 2-3 timer i godt selskab. Alle andre er langt bedre end mig til at strikke, men pyt. Jeg hygger mig, og får lyst til at lære mere.

Min mors hus er stadig til salg. Det irriterer mig at mægleren ikke har overholdt den mundtlige aftale der var, og nu viser sig ligeså træls som vores indtryk ellers har været med den mægler. Men nu håber vi at det går stærkt med salget, efter de har indvilget i at afholde “åbent hus”.

I morgen skal jeg spise middag på Nimb. Det ser jeg virkelig frem til. Jeg har aldrig været der, men har hørt det skulle være helt fantastisk.

Min mor og jeg gik en dejlig tur i Frederiksberg Have i starten af ugen. Der trillede jeg tusindvis af ture med Spunken, da han var lille. Jeg kender hver en krog af det sted, og befinder mig rigtig godt derinde.

 

– tak fordi du læser med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. En gang om ugen sender jeg et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

2 comments
 1. Jeg håber, du hyggede dig og ikke blev afbrudt, nu du skulle ud. Og selvfølgelig at lillen er blevet frisk. Hvorfor skal din mor flytte? Jeg troede, hun var så glad på landet, men troede da egentlig at hun boede længere ude på landet? Men hvis det er det hun vil, så håber jeg også, det snart bliver solgt.

  1. Uh, det er en længere historie.
   Kort fortalt, mistede hun sit job. Selv om hun nu har fundet nyt – i en nabokommune – satte det nogle tanker i gang da hun stod uden job med et ejet hus.
   Hun er klar til at prøve noget nyt nu, efter at ha boet mange år i samme by. Der skal skrives et nyt kapitel kan man sige 🙂

   Jo tak, jeg havde en skøn skøn aften. Virkelig dejlig. Lillen blev frisk igen. Feberen var heldigvis ikke slem, og gik helt over efter et par dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Listeform

Er for træt til at blogge billeder af ferie-baby, så her er lidt lister istedet; Er glad for:…
Læs mere