Det må ydes før der kan nydes

I dag åbner det nye lokale shoppingcenter. Det er en stor event, fuld af indslag og gode tilbud. Jeg skal derned, men jeg må ikke endnu. Først skulle jeg nemlig ha’ et par jobansøgninger afsted og derefter slæbe pap og diverse ud til storskrald.

Man skulle tro det var let at komme i sving, men morgenen har været hård. Jeg kunne ikke vågne, men lod i stedet Gajolen trykke på snooze-knappen mere end én gang. Natten har været præget af mærkelige drømme. Både Maxhunden og den gamle Kat var med. Jeg vågnede klokken fire i morges med tårer og snot i hovedet. Sådan en drøm sætter sig i kroppen, så det tog mere end en kop kaffe at komme ovenpå, efter morgenens rutiner var ordnet og drengene var taget afsted.

Der må ydes før der kan nydes

Ansøgningerne blev skrevet. Det tog mere end de par timer jeg havde sat af, så nu kan jeg se på det hele jeg har lidt travlt. Der skal slæbes nogle kasser og sække ned fra førstesalen. Derudover står der tonsvis af pap udenfor. Måske jeg kan gøre det e f t e r jeg har hentet Gajolen. Det kunne jo være han havde lyst til at hjælpe?…

Jeg har søgt to stillinger som kommunikationsmedarbejder. Den ene i Vanløse Kirke. Det ville være så skønt at få den. Ikke kun fordi den er tæt på, men også fordi jeg godt kan savne at være i kirkemiljøet. Der afholdes så mange skønne koncerter og stemningen er god.
Jeg sang i kirkekor i mange år, og har stadig kirkeåret på rygraden. Jeg overvejede at søge uopfordret i Brønshøj Kirke, men gik væk fra det da jeg alligevel syntes det blev for tæt på.

Nå….Måske jeg skulle se at komme i omdrejninger. Der var noget med 20% rabat på sko, nede i det nye center…

 

– tak fordi du læser med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. En gang om ugen sender jeg et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om