Lørdagen kom snigende - vi fik enda lov til at sove lidt længere
0 In hverdagslivet

Lørdagen kom snigende

Klokken lidt i seks, hørte jeg fodtrin ude i gangen. Det var Spunken der gik på wc, og tilbage i sin seng. Så kunne jeg høre en iPad blive tændt.
Jeg faldt i søvn igen, selv om Gajolen lå i midten i dobbeltsengen og rørte lidt på sig. Han sov heldigvis videre lidt, og der gik endnu en lille time før han vågnede helt. Så fik han min telefon, som han kunne se lidt video på ind til jeg tog mig sammen til at stå op.

Lørdagen kom snigende.

Det var fint med mig.

Morgenmaden blev til nogle kogte æg, yoghurt og hvad køleskabet gemte af pålæg og boller. Drengene gik til og fra. De drak lidt te. Det gjorde jeg også – for GYS jeg var løbet tør for kaffe.

Kjærsten ville ta Gajolen med i svømmehallen, mens Spunken ventede spændt på Loui fra klassen der skulle komme på besøg. Loui bor i nærheden, så han er endnu en af dem man kan lave spontane legeaftaler med. Det er fedt!

Gajolen var FULD af energi – endnu mere efter han fik at vide at han skulle i svømmehallen. Der blev næsten kravlet på væggene af glæde.

Kaffe i koppen

Nu er legeaftalen godt i gang. De har leget med Lego, Beyblade og andet dims. Spillet iPad og sidder nu og kigger på et eller andet tosset. De gufler frugt og figenstænger, og er nok ikke helt tilfredse når jeg om en halv time siger at de skal ta’ tøj på. Så skal vi nemlig aflevere Loui og gå videre ned til frisøren hvor det er Spunkens tur til at få studset lokkerne.

Jeg nyder en kop stærk kaffe. Genboen havde nemlig noget. “God mor på pose” blev vi enige om at kalde det. Jeg ér altså en bedre udgave af mig selv, hvis det er kaffe jeg har fået om morgenen og ikke te.

Rigtig god lørdag til dig.

 

– tak fordi du læser med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. En gang om ugen sender jeg et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply