Fredagslisten #14 - frisørtid, politisk satire og dejlig tid med drengene
2 In lister

Fredagslisten #14

Ugen gik så forbløffende hurtigt. Det har ikke været en kedelig uge, men en uge med gang i kalenderen.
Nu sover Spunken – jeg har tændt for tv’et og venter på at Kjærsten kommer ned. Vi skal fredagshygge med en god film og et glas med alkohol….vi trænger. Vi er ikke så drikfældige når det kommer til stykket, så når der bli’r hældt et glas vin op eller en drink føles det lidt særligt.

Fredagslisten

Jeg er glad for at første rigtige møde hos talepædagogen gik godt. Gajolen lavede billedlotteri, og efter en lille time med leg, øvelser og snak, gik vi derfra med nogle gode øvelser samt lektier for til næste gang. Vi skal øve p- og m-lyde. Der skal pustes lys ud og siges “pyyyyha”. Maden skal roses med et stort “mmmmmm lækker mad” og hvad vi ellers kan finde på. Hun vil gerne ha’ gang i hans konsonanter, som han er ret nærig med.

I går var jeg til præmieren på Huxi Bachs seneste show. Det kan jeg virkelig anbefale. Han er så skarp og dygtig – jeg er godt underholdt.

Både drengene og jeg får nyt hår disse dage. I dag var det Gajolen, i morgen er det Spunken. På tirsdag er det min tur. Jeg overvejer noget lidt nyt. Stadig langt, stadig rødt – men måske en mørkere tone. Måske noget i den her stil. Min frisør er SÅ dygtig, så jeg er sikker på hun kan lave noget godt.

En hel dag med Gajolen har gjort mig glad. I hvertfald ind til klokken 18, hvor jeg begyndte at være mør. Men når jeg tæller til ti nok gange, ta’r mig tid til at følge med i hans tempo og i hans lege, så er det dejligt med en alenedag. Dem har jeg ikke haft mange af med ham (medmindre det har været pga. sygdom).

Samtidig kan jeg få dårlig samvittihed over hvor få alenedage jeg så har haft med Spunken. Efter skolestart har vi ikke haft nogle af vores dejlige byture, og hygge på café. Snart skal han til øjenlæge, så ta’r vi en hyggelig dag med lidt pokemonjagt og varm kakao.

Nok fredagsliste for denne uge. Nu er Kjærsten kommet ned, og hjemmebiografen bli’r startet. Dejligt.

Rigtig god weeend til dig.

 

– tak fordi du læser med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. En gang om ugen sender jeg et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Signe
  fredag 6. oktober 2017 at 22:33

  Åh, ja den dårlige morsamvittighed. Det er som om, at den bliver påklistret ved fødslen som en tatovering, men aldrig kan fjerne. NYD jeres weekend 🙂

  • Reply
   Therese
   lørdag 7. oktober 2017 at 11:38

   Du har helt ret. Den skal bare altid ligge og ulme, den dårlige samvittighed. Mon det bli’r nemmere med årene? … hmm.
   Rigtig god weekend til jer. Jeg håber at alle på matriklen er raske igen 🙂

  Leave a Reply