Sommerferie med børn i Skagen. Toppen af Danmark er dejlig
1 In featured/ skagen

Sommerferie i Skagen

Nu hvor jeg er blevet glad for at lave videoer, har jeg klippet de første to dage af vores sommerferie i Skagen sammen til en filmsnas. Jeg forsøgte først at lave videoen på min iPad, men det gik ikke som ønsket. Nu er ungerne puttet, og jeg har haft tiden til at redigere fra min bærbare.

Vi har lavet lidt af hvert heroppe allerede. Nu har vi efterhånden været her i så mange år, at nogle ting skal ses og andre ting ikke er så vigtige. Solnedgangspladsen er en stor del af vores ferie. Der skal helst spises en is hver dag, og kastes med sten.

I dag regnede det en del, så vi droppede at ta’ op til Grenen. Vi slentrede i stedet lidt rundt inde i Skagen, inden vi tog hjem og hyggede os i vores “hood”, Gammel Skagen.

Vi prioriterer morgenmad og aftensmad i lejligheden, men spiser gerne lækker frokost ude. I dag blev det verdens bedste “fish’n’chips” hos “Greens pup og cafe”. Tag ikke fejl af navnet. Det ér Skagens bedste fisk. Man skal ikke falde i turistfælderne nede på havnen.

Videodagbog

I morgen har jeg lovet drengene at vi igen skal ned på stranden og kaste sten. Derudover er dagen åben. Måske skal vi køre en tur til havnen efter pil-selv-rejer. Måske en tur til Grenen. Måske noget helt nyt. Vi ved det ikke før dagen kommer i gang.
En ting er dog sikkert. I morgen aften er der bål på stranden, og der skal vi ned.

Vi nyder det heroppe, hvis I skulle være i tvivl 🙂

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Karin
    lørdag 24. juni 2017 at 11:46

    Dejligt at være hjemmefra, om det regner, blæser eller er strandvejr. Selvfølgelig skal der gentagelser til, ellers har det jo ikke været den årlige udflugt til Skagen. Når det så ikke er en hel uge denne gang, bliver der sorteret i gentagelserne, hvad kan vi undvære og hvad opfordre vejret til.
    Dejlig vlog du har klippet sammen.

  • Leave a Reply