Vi leger med vandballoner og nyder livet

Søndag og mandag har været fuld af det dejligste solskin. Måske enda en lille smule for varmt, hvis du spørger mig, men så kan man heldigvis lege med vandballoner og plaske ud over det hele. (<—-affiliatelink)

Der er vist ikke noget bedre end at lege med vand, når det er varmt. I går havde vi søde gæster på besøg – og deres to drenge. Der gik ikke lang tid, før alle fire drenge knoklede rundt og legede med vand. Selv da vi bad dem om at lade være, brød de reglerne og sprøjtede løs med haveslangen. Gajolen kom sjoskende, helt gennemblødt. Han angrede intet!

Vi leger med vandballoner og nyder livet.

Som I kan se i videoen, starter jeg med at være en smule knotten på ballonerne … heldigvis var der én der var klogere end mig i selskabet, så det endte med at være et ret stort hit 😉

Jeg begynder at hygge mig med videoerne. På onsdag kører vi til Skagen, og jeg tror faktisk jeg vil lave en videodagbog deroppefra. Mon ikke det kunne være hyggeligt?

Nu vil jeg hive maden ud af ovnen. Det er blevet overskyet, så jeg tænker vi skal spise ude på den lune terrasse. Begge drenge er pænt trætte og dvaske nu, efter en lang og dejlig dag.

1 comment
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om