Langsom søndag lige efter mit hovede. Drengeleg og solskin.
2 In hverdagslivet

Get rid of the girls!

Jeg sov længe i dag. Helt til klokken halv ti.
Det er længe siden sidst, så jeg nød det – trods underlige drømme om yderegående politiske grupper, der efter en tur på burgerbar og derefter besøg i skummel kælder, råbte “Get rid of the girls” og så måtte jeg flygte gennem sump og skov indtil der kom en pickuptruck med politidame i og reddede mig……. Jo, for drømmen var på serie-amerikansk.
Måske jeg skal skrue ned for de vågne timer på Netflix…

Spunken har sin gode ven B på besøg. De hygger sig med Lego. Planen er at de snart skal spise frokost, og derefter hjem til B og lege. Så kan jeg nemlig putte Gajolen indenfor, fordi Kjærsten larmer ude med fliserens.

Søndagen skal nok gå. Stille og roligt, med rigelig nydning og forhåbentligt ikke de store konflikter. Spunken er strid for tiden. Der prøves af, og forældrenes tålmodighed testes. Jo større vokabularet bli’r jo mere skal der prøves. I går var begge forældre “dumme og strenge” og det var “den værste dag nogensinde” da jeg tog iPaden fra ham, fordi han sad og surmulede og mukkede.

Jeg har tjekket mine jobopslag på Jobnet, og sendt to ansøgninger afsted. I næste uge har jeg tre dages ferie, så det ser ikke ud til at det bli’r den kommende uge jeg indkaldes på Jobcenteret. Så håber jeg det bli’r ugen efter, for jeg har et kursus jeg gerne vil på. Det starter den 14. august. Derefter har jeg et par ønsker om jobpraktik, som jeg først skal ha’ godkendt inden jeg går til virksomhederne.

Mens jeg sad med de kedelige ting, gik Gajolen rundt og tog en hapser af alle krydderurter. Jeg har mange, så tilsidst fik hans mund vist nok smagsindtryk og han spyttede salvien ud med et stort sprut.

Snart skal jeg lave frokost til drengene. Vi har ikke noget rugbrød, så det er ren fryd for Spunken, der ikke er stor fan af det syrlige brød. De må få fiskefilet-rester, gnavegrønt og grove boller. Det er ikke helt tosset med sønsdagsfrokost.

Må du ha’ en dejlig søndag.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  onsdag 21. juni 2017 at 08:08

  En dejlig søndag trods en dreng der prøver grænserne af. Det at få meldingen om man er dum og streng, bliver ikke sidste gang.
  Krydser fingre for dine projekter bliver en succes, og der bliver givet grønt lys.

  • Reply
   Therese
   torsdag 22. juni 2017 at 22:50

   Åh ja, Karin. Jeg tænker vi får det at høre mange flere gange i fremtiden 😉 hi hi

  Leave a Reply