Vi tæller ned til fødselsdag. Jeg ved ikke hvem der glæder sig mest.
2 In hverdagslivet

Vi tæller ned

Nedenstående indlæg indeholder affiliatelinks.

Nedtællingen er i gang

Vi tæller ned. Spunken har fødselsdag på søndag. 6 år gammel bli’r han, og spørg lige om han glæder sig. Der krydses af på et skema på køleskabet. Et kryds for hver dag, og nu er der ikke mange krydser tilbage der skal sættes.

I dag kørte jeg til Rødovre Centrum for at få styr på fødselsdagsgaverne. Jeg havde faktisk været i god tid, og købt på engelske Amazon allerede den 16. i denne måned. Men nu er der igen kommet en mail om at varen er forsinket, så nu tør jeg ikke længere håbe på at få det i tide. Gode dyr var rådne, og jeg kørte i BR for at købe præcis det samme….heldigvis også på udsalg. Så må pakken fra Amazon returneres, når den ankommer.

Nu skal jeg blot ha’ fat i et par balloner, og så ellers købe lidt “Minions” halløj til børnefødselsdagen. Det bli’r først den 6. august han holder fødselsdag, for alle hans bedste venner er på ferie. Han starter i skole den 8. august, så det bli’r ikke i år vi inviterer klassens 14 drenge hjem. Det må (heldigvis) vente til næste år 😉

Hverdagsliv, flytning og forberedelser til sommerferie

Ellers går det fredeligt herhjemme. Jeg får skrevet jobansøgninger og øvet mig i at køre bil. Det varer ikke længe før vi skal køre på ferie, og jeg gad egentlig godt kunne ta’ bilen noget mere uden at være usikker. Nu håber vi på at det bli’r ved med at være sommer nordpå. I dag er der strålende solskin og 18 grader. Hvis bare det holder sig ved det (eller varmere) er jeg fint tilfreds.

Kjærsten er ved at flytte kontor, så denne uge har været præget af sene arbejdsdage og travlhed. De flytter et dejligt sted hen, og jeg glæder mig på deres vegne. Drengene opfører sig næsten eksemplarisk og kan ofte bestikkes med en ekstra tegnefilm eller Sun Lolly. Så går eftermiddagene let, også når man kun er én voksen.

Haven bugner af roser, så jeg klipper buketter til stuen og til naboerne hvis de vil ha’. Især de hvide roser bli’r trælse når det regner. Fulde af røde prikker, der hvor regndråberne falder. Så kan de hellere komme ind på spisebordet og dufte.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nana
  torsdag 29. juni 2017 at 18:59

  Til lykke med på søndag! Det er hyggeligt at holde fødselsdag for børn 🙂
  Sikke en fuldstændig bedårende buket du har plukket!

 • Reply
  Karin
  fredag 30. juni 2017 at 07:41

  Det bliver spændende på søndag, hele 6 år. Tillykke til og med ham.
  Det med 1 voksen sker hele tiden hos yngste. Hun har altid mindst 1 aftenvagt om ugen, og arbejder hver 3. weekend. Hun har så torsdag aften, hvor hun er alene, da svigersønnen er fitness instruktør ved siden af stuktør jobbet.
  Du skal nok klare det at få nogle kilometer bag rettet, nu hvor i skal kører så langt, jeg vil nok også gerne undgå at kører i Kbh. (har aldrig prøvet det).

 • Leave a Reply