Hug en hæl og klip en tå

Eller i stedet for “hug en hæl…” er det “hug en bordplade og klip en sokkel”.

Lejligheden er nyrenoveret, men ikke alle steder til det bedre. Mit gæt er at det gamle køkken, havde bedre plads. Skuffer og måske ikke helt så pakket med over- og underskabe. Så gi’r det også mening at 33 lejligheder har det “helt fint” med at vaskekælderen har 1 lille snoldet vaskemaskine.
Der må simpelthen være mange der selv har vaskemaskine i lejligheden.

Sådan som køkkenet er her, er der ikke rigtig mulighed for det. Jo, hvis jeg laver et forholdsvis invasivt indgreb, hvilket er lidt noia med tanke på at jeg har 30.000 kr ude i depositum, selv skal betale indgrebet og skal gemme alle ting jeg skifter ud, så det kan reetableres hvis jeg flytter.

Jo jo, det er ikke det flotte Instagram-venlige-billede, men det var i dette hjørne den topbetjente kunne stå. Måske. Hvis altså der bliver gjort en (større) håndværker indsats.

Hug en hæl ….og alt det dér

MEN – hvis jeg skal gøre noget, skal jeg pille sokkel af, pille et underskab ud, sætte begge dele i kælderen. Sætte en vaskemaskine ind og lave et nyt stykke sokkel på hver side af vaskemaskinen.

ELLER – hvis jeg også ønsker en opvaskemaskine, kan jeg gøre ovenstående til en opvaskemaskine og derudover pille bordpladen af på modsatte side, og sætte en ny bid bordplade fra vaskemaskinen til komfuret. Pille sokkel af og pille et underskab ud (sætte det hele ned i den i kælderen). Derefter købe en topbetjent vaskemaskine på hjul, der kan låses, så jeg ved tøjvask kan trille vaskemaskinen 40 cm ud, og koble den til vandhanen.

….. Det er et større projekt, og det kommer også til at koste en betydelig sum penge som jeg ikke har på stående fod. Jeg kan dog mærke at efter et par dage i lejligheden med drengene, ville det være fedt at her var en vaskemaskine.
At slippe for at vaske op i hånden, ville også være rart. Men nok noget jeg kan vænne mig til med tiden. Det er mest det med at sætte tid af til at tage opvasken løbende igennem dagen, så der ikke står for meget og hober sig op. Det stresser mit hovede når der står for meget omkring vasken.

1 comments
 1. Har fulgt med i din flytning etc.
  Det bliver dejligt for jer alle, når det igen bliver hverdag.
  For 15 år siden havde jeg en topbetjent vaskemaskine, der kunne flyttes ind i soveværelset, når den ikke var i brug. Og ja, når den var i brug var afløbsslangen også knyttet til vasken.
  Vi havde 2 meget smalle rum som badeværelse, begge havde håndvaske, og det ene rum var der et siddebadekar, i det andet et toilet.
  Min søn spillede fodbold på højt plan, så fik meget beskidt fodboldtøj kl 21.30 og skulle selv køre på job kl 6.30 den næste morgen. Vaskerummet var åben fra kl. 7.00 – kl. 20.30. Jow jow jeg kunne skylle fodboldtrøjer op inden sengetid, og gå i vaskehus kl 16.30, når jeg var hjemme, men sønnen skulle bruge noget af det igen kl. 17.30, det kunne det så ikke nå at være klar til.
  Tænkte om min løsning dengang findes og kan bruges hos dig. Så er det jo kun den topbetjente vaskemaskine der koster dig.
  Håber du finder en løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere