Inspiration til boligindretningen – billedvægge

Betalt indlæg i samarbejde med Posterstore.dk, skandinaviske designplakater og inspiration til billedvægge.

Hvad skaber et hyggeligt hjem?

Møbler er en god start. Derefter smukke billeder, tæpper, nips, levende lys, blomster på bordet. Lejligheden udvikler sig løbende.
Det der virkelig “hygger” for mig, og skaber personlighed, er når man når til at hænge noget på de hvide vægge.

Min lejlighed er ikke så stor, men der er virkelig højt til loftet. Det er SÅ skønt. Derfor har jeg blandt andet plads til det 237 cm høje klædeskab og planer om en lang boghylde oppe under loftet. Med alle de bøger jeg har, kommer det til at falde på et tørt sted med den hylde.

Det gode ved højt til loftet, er at der er plads til flere billeder sammen. Jeg har ofte sukket over andre folks flotte billedvægge , så da jeg blev kontaktet om et samarbejde med Posterstore, slog jeg til.

Da stuen en svær at indrette endnu, valgte jeg billeder til både mit og drengenes soveværelse. Nu har jeg fået to små, men fine, billedvægge.

Jeg gik efter noget smukt til deres væg, og som samtidig indeholdte lidt læring.
Vi læser hver aften små kapitler naturvidenskab, så billeder af månen og jorden var lige i øjet.Drengene er glade for Harry Potter, så det fine billede med toget faldt i god jord. Forleden så vi film nummer 4, og da råbte den yngste “toget kører det samme sted som det gør på billedet!” 😉

På mit værelse, nyder jeg at se på det smukke billede af Frida Kahlo. Man kan sige de to andre billeder er valgt for at have en trio i samme farvetoner, men jeg kan godt li’ deres rolige motiver. Så er det stadig Frida der er i fokus. Jeg elsker farvespillet, det lidt skøre motiv og de tanker det giver mig at se på det.

Rabatkode til dig

Jeg har fået lov til at dele en rabatkode med jer. I kan fra i dag og frem til den 6/10 få 30% rabat på plakater hos Posterstore, når I bruger koden: copenhagendaily30.
Det gælder dog ikke “Selection” plakater, og ikke rammerne. Koden kan heller ikke kombineres med andre rabatter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere