Kan man selv gøre noget for at være lidt mindre grå i stemningen
2 In hverdagslivet

Kunne denne onsdag blive mere grå?

Jeg er gået kold. Kold i Corona, #minkgate, Trump, gråvejr og mundbind. Det hjælper heller ikke at dagen i dag, aldrig rigtig gik i gang. Jeg mangler lys – og d-vitaminer. Det sidste kan man heldigvis gnaske sig ud af, så nu starter årets kosttilskudscirkus.

Nå men det var da et peppy blogindlæg jeg her fik startet. Men sandheden er sgu bare at det er en frustrerende tid for mange. Jeg er en stor del af døgnet happy, den sidste del ikke skide happy. Der er heldigvis meget der kan redde humøret, og jeg sørger også for at dyrke de gode ting i livet. Så de sidste 3-4 uger har jeg:

 • Lavet sjove ting med drengene.
 • Været til koncerter.
 • Lavet mad til gode venner og veninder.
 • Været på nogle dates (med samme type).
 • Spist smørrebrød og drukket snaps.
 • Læst.
 • Spillet på min guitar.
 • Gået lange ture.

Det er jo det man skal få gjort, ikke sandt. Fokusere på hvad der kan gøre en glad og give overskud, frem for at bruge for meget tid på at fokusere på alt det trælse som medierne og ens omgivelser smider i ens ansigt konstant.

Så det må være min strategi resten af året. Mere fokus på de sjove ting, og så lidt fokus om muligt på alt det trælse. Selvfølgelig skal man ikke ignorere hvad der sker rundt om i verden, men det er nok ikke nødvendigt at tjekke nyhederne 10 gange dagligt. Der var vel også engang en tid hvor man havde nok i at se “TV Avisen” én gang dagligt, eller bare læse avisen om morgenen…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Liselotte
  torsdag 12. november 2020 at 14:03

  Jeg skærmer også mig selv, når det hele bliver for meget. Min hjerne er ikke god til at sortere og prioritere, men tager alt ind, så der opstår sådan en tilstand af overstimulering, hvor jeg virkelig skal tage mig sammen, for at bryde cirklen. Så tager jeg en kold tyrker (må man mon stadig sige det…) og lukker ned for alt det, der ikke bidrager med noget positivt i mit liv. Det hjælper, men allervigtigst er det nødvendigt for mig.

  • Reply
   Therese
   lørdag 14. november 2020 at 18:20

   Jeg siger stadig kold tyrker 😉

   Det er nemlig så vigtigt at lytte til hvad man har brug for, og så gøre det. Ikke bare blive ved “jeg burde også”-tanken. Så er der nemlig energi og båndbredde nok til de dage hvor man er nødt til at give lidt ekstra.

  Leave a Reply