Kommer man nogensinde helt i mål med boligindretningen?

0 delinger
0
0
0

Reklame i samarbejde med malgodt.dk

Til sommer har vi boet her i Vanløse i et år. Lejligheden var nymalet og renoveret, da vi flyttede ind, så jeg har ikke gjort noget særligt andet end at hænge nogle hylder op på badeværelset og fjerne et par døre. Med tiden skal der flere hylder op, sættes noget opvaskemaskine i køkkenet og hænges gardiner op. Er det ikke altid sådan når man flytter til et nyt sted? Man får indrettet sig til det er funktionelt, og så kan der gå måneder før man kommer i mål med de sidste ting.

Længe har jeg haft lyst til at male den væg i stuen, hvor tv’et hænger. Hvilken farve det skal være, er jeg bare i tvivl om. Drengene har sagt “den behøver ikke være lyserød”….så jeg tænker at jeg lader være med det. Det må være nok at de vokser op i et hjem med lyserød sofa, dullegrej på hele badeværelset og rimelig heftigt feminint touch. Måske en grønlig farve, der kan stå fint til alle mine planter og de rosa og gule farver der går igen i både stue og soveværelse (der er åbent mellem stuen og mit soveværelse, så der er en rimelig grøn tråd i indretningen).

Hvis jeg tør, vil jeg gerne bruge kalkmaling. Jeg kan godt lide det rå udtryk, og at der er så meget liv i farven – uden at det bliver for 90’er svampemaling. Jeg husker min teenagetid, hvor næsten alle veninders værelser var svampemalede – i hidsige farver. Såååå pænt 😉

Måske kunne det blive et godt projekt til sommerferien, med en god veninde og lidt hvidvin. Væggen er ikke så stor, så jeg tænker det er ret hurtigt overstået. Den skal nok have to gange, så farven bliver dyb og lækker.

0 delinger
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Køkkenugle

På vej hjem fra arbejde, faldt jeg over denne ugle. Jeg kunne lige se den for mig, i…
Læs mere

Dyre møbler

Var det noget med en ny standerlampe, et nyt bord eller måske en lille bordlampe?? Jeg gik forbi…
Læs mere