Nyt liv til mine vægge, fra Poster Store

Reklame i samarbejde med Poster Store

Jeg trængte til fornyelse på mine vægge, så da jeg blev kontaktet af Poster Store om et samarbejde, sagde jeg ja tak. Sidste år, var det hos dem jeg købte posters til både mit og drengenes soveværelse. Vi har stadig det hele hængende, og især de plakater i mit soveværelse, er jeg pjattet med.

Denne gang var det stuen der skulle have noget nyt, og drengenes endevæg ved hamsterburet. Det var ikke helt ufarlige dyr jeg valgte, men jeg kunne ikke stå for det smukke billede af leoparden. Farverne står så fint til de grønne planter på drengenes værelse, og så er egetræsrammen virkelig et fint touch. Der er så mange smukke dyreplakater at vælge mellem, og Gajolen har allerede bestilt et billede af en giraf til næste gang.

Endnu en Frida røg i min kurv. En mere farverig slags, som passer godt i sit udtryk, til et par billeder jeg havde fra før. Nu er min billedvæg i stuen, bygget ud. Drengene synes det er ret sjovt at jeg har købt et billede hvor der står “F*ck it”. At jeg skulle forklare dem hvad en skrivemaskine var, var temmelig morsomt.

Jeg har mange planter i stuen, så det giver et fint touch med det grønne der går igen på væggene. Min plan er stadig en lang hylde højt oppe, hvor der kan hænge lidt planter ned.

På et tidspunkt vil jeg flytte min billedvæg, hen til den væg som tv’et hænger på. Det kræver lidt planlægning, og også en tur med en malerpensel. Men måske bliver det et godt projekt til sommerferien.

Rabatkode til dig

Jeg har fået en rabatkode til Poster Store, som du kan bruge hvis du også trænger til noget nyt på væggene. Den giver dig 35% rabat på hele shoppen, med undtagelse af selection-posters og rammer.

Koden er siritherese35 og den virker fra i dag og frem til den 26. juni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere