5 In Ikke kategoriseret

Den søde kæreste

Har ligget ned det meste af dagen, med benet oppe. Kasper tog ud i sit studie klokken 12 og skulle i skole fra 17-20. Kedelig har det meste af dagen været.
For en time siden ringede det på døren, jeg åbnede og dér stod et pizzabud. “Men jeg har da ikke bestil pizza…” Jeg fik den dog alligevel, og fandt så ud af at Kasper har bestilt og betalt den for mig.
Det ér da sødt !!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Preben
  onsdag 20. september 2006 at 18:21

  Hvorfor er Kasper ikke single OG pige?

 • Reply
  Judith
  onsdag 20. september 2006 at 18:22

  Han er omtænksom den gutt! Rigtig sødt af ham.
  Go bedring med dit knæ.

 • Reply
  Therese
  onsdag 20. september 2006 at 22:22

  Ha ha ha Preben 😉

  Jo tak mor 😀

 • Reply
  Pigens » Blog Archive » Øv, så blev jeg syg
  torsdag 21. september 2006 at 11:36

  […] Okay, muligvis ikke helt klar, men det er da nærliggende… Jeg er stoppet i hovedet, har drøn-ondt i nakken og har alt for meget jeg skal nå idag. Har lovet lillesøsteren at tage med hende ud at se på en Day-kjole senere; hun skal til galla med arbejdet lørdag og mangler en second opinion, for det er noget af en investering. Skulle have været til step senere, men det må ryge idag. Så mangler jeg at læse ca 70 sider finansieringsteori(!) til i morgen – sandsynligheden for at jeg når dét er nok nede på 55%. Og endeligt har jeg lovet at bage en stak burgerboller til i aften…. Sådan en dag måtte min kæreste også gerne bestille pizza […]

 • Reply
  Signe
  torsdag 21. september 2006 at 22:05

  Sød kæreste du har, Therese. God bedring med benet!

 • Leave a Reply