Noget om iværksætteri - CopenhagenDaily

Noget om iværksætteri

Jeg har skrevet et laaangt indlæg her, der besvarer det spørgsmål som så mange spørger mig om nede i butikken.

Nyttige links:

– Amino – det ultimative iværksætter-netværk. Lige dele nye og erfarne, mødes i diverse debatter. Mange gode råd at hente, bla. fra diverse ekspert-bloggere. Tonen kan også være en smuuuule frelst, men man må ta’ hvad man kan bruge, og smide resten væk.

Dinero – et smart regnskabsværktøj, som er gratis når du er lille. Jeg bruger det ikke selv, endnu, da jeg pga. den fysiske butik kører både med livrem og sele i form af bogholder og revisor. Det kan være jeg begynder at bruge Dinero, i perioden uden fysisk butik, for at spare på udgifterne. Min vinduespudser bruger Dinero, og han er glad for det – og ikke særlig teknisk 😉

Ubivox – til dine nyhedsbreve. Nyhedsbreve er SÅ vigtigt et redskab, og her anbefaler jeg ikke et gratis system. Naturligvis anbefaler jeg Kjærstens, som jeg også vil mene er lysår foran deres konkurrenter, og yder dansk service frem for “aberne” og hvad man ellers kan rode sig ud i. Hellere gi’ et lille beløb hver måned, og være sikker på god service og et lækkert system at arbejde i.

No Comments

Leave a Reply