Kolde kinder og varm kakao

image
Med en Spunk der tydeligvis trængte til at brænde krudt af, og en Gajol der tydeligvis trænkte til en lur, pakkede vi begge unger ind i varmt tøj og trillede ned på “Edderkoppelegepladsen” nede ved mosen. Det er en tur på halvanden kilometer, og vi fik den dovne Spunk til at gå hele vejen, selv om hans fødder var “maaaaarjet traaaaaaaatte”.

Mens resterne af Egon ruskede i vognen, og nedkølede vores kinder, legede Spunken på klatrestativer og gynger. Gajolen vågnede et par gange, men kunne hurtigt falde til ro med en sut og en lille køretur rundt på græsset.

Efter en lille times tid, var vi godt kolde og gik hjem. Jeg lokkede Spunken med varm kakao. Et smut forbi Fakta efter fløde – og hov, en lille kage, selv om “tykkemor” har skåret sukkeret væk fra de daglige måltider og snacks. Pyt, det er søndag og i morgen er en ny dag.
image

Nu har jeg støvsuget hytten, og sat en vask over. Max fælder, så der ligger konstant hybelkaniner i hjørnerne. Han burde børstes to gange dagligt i denne periode, men det får vi slet ikke gjort. Så kan man lære det, når man for 3. gang på en uge hiver støvsugeren frem.

Nu skal resten af søndagen bruges til hygge, amning, madlavning og aftenrutiner.
Det er en søndag der er lige til at klare.

4 comments
  1. Skøn søndag I har haft og man kan altid klemme en lille kage ned, jeg gjorde det i går selvom også jeg har skåret alt det fra oven på en lidt for sød december. 😀
    Nu må I have en dejlig aften inde i den lune hybel. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om