Landet på landet

Og pulsen er nede på de 50 sådan ca, efter en uge med tryk på. Nyder det. Her er ingen stress, julegaverne ér i hus og i morgen skal jeg ha risengrød og solbærtoddy med en masse rom. Ligesom vi plejer. Jeg tager med mor på arbejde i morgen tidlig, og derefter en stille og rolig osetur i Næstveds julepyntede gader, måske ku man finde en lille julegave til sig selv?!!

Der gik dog ikke mange minutter i toget før jeg savnede Kasper – og katten….lidt underligt ikke at fejre jul med ham, men på den anden side, er der ingen af os der er helt klar til at slippe vores jul endnu. Så er det jo ok.

I morgen bliver træet hentet ind, og det skal pyntes. Har ikke ser det endnu, men det er sikkert rigtig fint. Skal også ud at fodre høns, gå en lille havetur og maaange andre afslappende ting.
Lyder det ikke dejligt?

Har lige læst at Australiens Naturbeskyttelsesforening, IKKE vil have Mary som protektor. Dette skyldes at der ved hoffet inden bryllupet blev spist…..kænguru! Men altså, spiser man ikke det i Australien? Er de ikke klar over at der ligger kænguru i vores kølediske, og det sammen med struds er inbegrebet af Australsk gastronomi?? Ja, altså hva skal man mene om det? Hvis jeg var kænguru ville jeg også vende (den møre) rumpe til….

“Penis-lægen” Jørgen Ege, har meldt sig selv. Han har åbenbart fået hjemve?!! Og så er det så at man gerne vil i fængsel, bare man er i Danmark? Nå men ok at han meldte sig. Der er mange mænd der har fået problemer med deres “lille ven” efter de har besøgt Dr. Ege.

1 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om