Direktion

Har haft arrangement i dag. Vi talte om direktion, og skulle prøve det af på hinanden. En efter en skulle vi dirigere. Vi lignede på skift, en fugl der desperat prøvede på at flyve. Det gik helt galt. Husk ikke for løse håndled, træk vejret når orkesteret skal sætte ind, giv tydelig tegn….arghhh. Skal øve mig foran spejlet til næste gang. Det er helt sort.
Kan bruge det på mandag, hvor jeg skal undervise et kor. Kan ikke finde ud af hvad jeg skal ta med til dem, synes ikke rigtig jeg har noget der passer til deres niveau. Nå, jeg finder vel på noget?!!

Mor kommer på Lørdag. Vi skal til familie-tam-tam søndag, så hun så lige sit snit til en overnatning. Det synes jeg bare er super hyggeligt. Så må jeg hellere rydde lidt op og gøre rent. Har købt arsenal af rengøringsprodukter i dag (inklusive wc-rens med lavendelduft?!!FEJLKØB bvadr). Vil starte med badet og samtidig sætte en vask over.

I aften skal vi spise falaffel. Lidt mærkeligt når man nærmest bor i falaffel/shawarma – world, men lissom med pizza, smager hjemmelavet bare bedst!

Har lissom Henriette købt et fladjern i netto. Nu er der styr på pandehåret. Synes faktisk det er ret pænt – hvis jeg selv skal sige det…

3 comments
  1. Ja, har købt ind så her kan blive super clean til du kommer 😉 Badet er fint nu, og kasper skal ordne køkken – og så ku du måske ta stuen ?? hi hi hi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om