Skal der ej kimses ad.
Har hældt koteletter i et fad, efterfulgt af sovs lavet af:
Hvidløg, løg, porre, meget karry, vand, mælk, kanel, grøntsags-fond, mere karry, æble og lidt karry. Garneret med to peberfrugter i tern.
Ind i ovn på 200 grader, og det er vel så færdigt efter en 40 minutters penge.
Nemt, hurtigt og billigt.
Serveres med ris og et lille drys karry.
Det smagte fantastisk! Om lidt er der Krøniken. Glæder mig til at se hvordan det går med Palle og hende den lyshårede jeg aldrig kan huske hva hedder.
4 comments
Det ser godt ud Therese 🙂
I lige måde, din chili så lækker ud!!
Ida..
Gentag efter mig: I-D-A siger Ida..
Er du sikker på at din mad ikke trængte til et drys karry?
I-D-A = Ida 😉
Jo karryret smagte af karry, havde ikke brug for et ekstra pif.