Mæt og tilfreds

Så er Nana smuttet. Vi har ædt fra hun kom til hun gik. Drukket en masse te og kaffe, spist en hel port salut ost og en masse boller. Pyha…. Men der var også frugt, og det er jo sundt…
Det er dejligt at tøse. Får tankerne et andet sted hen for nogle timer, og det er dejligt. Vi snakkede om mænd, musik og alt muligt.
Hun skal jo bo her fra på fredag, så skulle også sætte hende ind i tingene. Vi har ingen ekstranøgle, så hun fik min. Så jeg er bundet hertil lejligheden indtil manden kommer hjem. Helt ok, dete er skidekoldt udenfor så hvorfor gå ud??

Nu vil jeg snart sove lidt til tv. I sofaen, sammen med katten. Indtil Kasper kommer hjem.
Har købt en stor scrapbog til fotos. Skal ha printet mine billeder ud, og lime dem ind i bogen. Skal ha den med op til Norge, så mormor kan se. Hun elsker at se billeder.
En kæmpestor scrapbog koster 49 kr. Billigt. Så kan man selv tegne, skrive og fortælle om billederne, istedet for de der trælse plastikalbums.

Forresten har jeg lige læst om noget, som jeg da altid har været ulykkelig over ikke at vide noget om! Ørevoks!! Hvordan ved man om man har våd eller tør ørevoks???

6 comments
  1. Hvor er du skideirriterende.. Nu har jeg jo læst hele artiklen! Fuldstændig ubrugelig viden lukt ind i hukommelsescentret! Hvor der ellers skulle være plads til de store forkromede teorier i forbindelse med min eksamen – pisos.. 😉
    Og hvorfor er det lige at man akkumulerer så meget ubrugelig trivia?

  2. Altså.. jeg kunne da godt overtales til en brunch agtig ting hos dig – det ser jo ganske indbydende ud; og jeg er forøvrigt en stor osteelsker 🙂

  3. Jo, nu skal du høre…. Du breder et stykke bagepair på gulvet, sætter håret op i en hestehale og ryster så helt vildt på hovedet. Bagefter finder du en lup og gransker hvad der nu måtte være rystet løs fra dine øregange. Finder du noget, må vi konkludere at du har tørt, og finder du ikke noget… ja så er du nok en af dem med det våde… Smart ikk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om