Kattesøvnig

Hun har sovet i stolen de sidste 3 timer. Hun var liiige ved at vågne. Lå dér og overvejede om hun skulle rejse sig op, gå ud at drikke lidt vand, vaske sin pels. Men så ved nærmere eftertanke, efter et godt gab kan man godt sove en time mere!

6 comments
  1. det er en flot kat med de mange farver. Og på dette billede er hun meget ……. katteagtig.
    Måske du og Ella skulle stifte en katteklub også 🙂

  2. For dælen hvor er hun flot :-). Jeg har altid ønsket mig en .. hvad hedder de .. tricolor eller nowet ?? Men de laves ikke i hankatte, har jeg hørt. Hvis der søges medlemmer til katteklubben melder jeg mig frivilligt 😉

  3. Ja Grith, tricolor. Hun er blanding af noget huskat og noget langhårskat, så pelsen er tyk og lækker.
    Du er skrevet op i katteklubben 😉 hi hi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om