Mandag – igen

Har lige haft en elev. Skulle egentlig have haft 2, men den ene er rykket til i morgen på grund af en eksamen. Passer mig fint, for skal nå nogle ting i dag.
Jeg skal i Super Best, de har tilbud på nogle parfumefri shampo, balsam og body lotion. Jeg har skiftet til næsten kun at bruge den slags produkter. Også til tøjvask. Jeg kan mærke at min hud har det bedre og at jeg ikke så tit får udslet. Det er også rart at vide at man slipper for de hormonforstyrrende kemikalier. Synes det er lidt ulækkert at tænke på hvad de gør på længere sigt.

Bagefter et smut ned i DMF. Jeg skal høre om de kan printe plakat og cd-cover (som er blevet så fint så fint syns jeg selv) med det samme, eller om der er lang ventetid. Ellers må jeg et smut i Vester Kopi, selvom det vil blive dyrere.

I aften skal jeg tage billeder af Kaspers band. De skal også bruge noget pr. materiale, og det er da dejligt at de har spurgt mig om jeg vil tage billeder. Det bliver nok hyggeligt.

4 comments
  1. Apropos elever: Har du nogen erfaringer med Steptone? Eller kender du nogen, der har? Jeg overvejer at indrykke en profil, men er i tvivl om hvorvidt det giver noget.

  2. Hej Frederik. Jo, jeg er selv tilmeldt Steptone. Jeg har i min ansøgning skrevet at jeg kun vil have ikke begyndere, men er kun blevet tilbudt begyndere….jeg ved ikke hvor meget andre får ud af det, men jeg synes ikke jeg har fået noget for mine penge. Har måske i alt fået 6 tilbud, hvor 5 var begyndere og 1 sprang fra.
    Min kæreste er også tilmeldt, og har fået 1 bas-elev ud af det.
    Nu har jeg annonce i Aage-forum, og det giver mere. Også min kæreste har annonce dér.
    Ellers så hæng opslag på skoler, seminarer og sådan noget. Det plejer også at give pote.

  3. Hej igen!

    Jeg tror også, at sang er lidt bredere end bas og trompet, og måske derfor har det kastet lidt elever af sig. Steptone skal vel stadig have sine penge selvom eleven springer fra.
    Jeg må sværte nogle lygtepæle til, hvis jeg kan komme til for “lær spansk” og “SALSA!!”-opslagene 🙂

  4. Ha ha, ja “lær spansk af erfaren dame”….dem er der godtnok mange af. Jeg skal nok sige til hvis jeg lige hører om nogle der mangler undervisning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere