Atter en solskinsdag

Startede dagen med en gang hjemme træning. Kunne ikke nå at smutte i “fitteren”.
Da manden var kommet op, vi begge havde været i bad osv, kørte vil til fødselsdagsbrunch hos svigermekanikken. Lillesøster Katja fyldte 15.
Der var ALT til den brunch. Pandekager, frugt, brød, bacon, hjemmelavet leverpostej, croissants, juice, ost….åh hvor har vi dog ædt. Hun blev meget glad for gaven. Vi havde lavet en scrapbog med 100 billeder fra hendes konfirmation. Jeg havde på selve dagen gemt hendes tale, Kaspers tale, alle sangene og nogle blomster fra bordene som jeg havde presset og sat i bogen. Det var et hit. Dejligt at give hende et minde hun kan ta frem de næste mange mange år.
Vi sluttede dagen af i Fælledparken og kørte hjem kl 17.

Kl 18 var der fodbold. Brasilien spillede mod Australien. Første halvej (staves det sådan?) var lidt kedelig. Ronaldo tøffede rundt med en lille øldunk og lidt for mange hager, og kunne ikke rigtig leve op til hans rolle ved sidste vm…Ronaldinho derimod var som altid dejlig at se på, med de store tænder og det glade smil. Ronaldo røg også ud, og ind kom Fred (ikke så brasiliansk et navn syns jeg) og han scorede kampens 2. mål, og de vandt 2-0. Det ku jeg li. Vi skulle ha været på Halmtorvet og set kampen. Det er der alle herboende fodboldinteresserede brasilianere og fans mødes. Det må blive næste gang de spiller.
Nu sidder Kasper og ser Frankrig spille mod nogen som jeg ikke kan huske hvem er. Korea, Kina eller Japan eller sådan noget…..
Jeg skal til at forberede til et par elever i morgen.

Ha det dejligt!

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere