Godmorgen

Vågnede kl 9. Jeg skulle se at komme op, for skulle ha en elev kl 11. Han skrev så en sms her for lidt siden, om at han havde glemt en familiefødselsdag og ikke kunne komme. Øv. Nå, men jeg får betalingen for i dag alligevel, det er jo altid noget.Kl 13 kommer der en anden elev.

Jeg stod op, og dette skønne orkidé syn mødte mig. Begge mine Phalaenopsis som det er lykkedes mig at få til at skyde igen, blomstrer på samme morgen. Og min smukke Cambria er også kommet i blomst. Den er sjov, og spraglet!Dem vil jeg nyde nu, og lave mig en kop kaffe.

Solen skinner, og det har endnu ikke regnet eller tordnet. Jeg er ved at gå til, men må få det bedste ud af det. Har minimalt med tøj på, og går snart ud og sætter mig i skyggen lidt. Lidt må det da lufte?

7 comments
 1. Tillykke med de blomstre. Jeg har endnu ikke heldet med mig. Men håbet har jeg da.

  Og det har endnu ikke regnet her ved 10-tiden om aftenen. Den er lummer og jeg savner ligesom dig en skylle, der kan friske lidt op.

 2. Flotte er dine orkideer. Den der Cambria er da især spændende, mens dem med ph- er marcipanlækre – og skønt at det er anden gang, de blomstrer.
  Herhjemme kommer der kun nye blade, og jeg eksperimenterer med porcelænspotter og glaspotter, som skulle give mere lys til rødderne.

 3. Ja fr. Green. Jeg er simpelthen snart klar til at danse en regndans, hvis det vil lette trykket !!! Der må da snart komme noget?

  Conny, sprøjt dem dagligt med vandforstøver, og vand dem helt 1 gang om ugen. Det er hvad jeg har gjort. De står i helt brune plastikpotter, med tigelig plads og masser af ny orkidéjord.
  Held og lykke med dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere