Endelig

Nu har det endelig regnet! Det var dejligt, men gid det dog ville vare ved. Temperaturen er så småt begyndt at stige igen, og hovedpinen vender så småt tilbage. Efter turen til neurologen for lang tid siden, fik jeg jo at vide at jeg ikke måtte spise smertestillende… jeg har altså gjort det alligevel. Kan ikke holde ud at have hovedpine i denne varme.
Lejligheden har 4 sydvendte vinduer, 1 øst og 1 nord. De sydvendte får varmet hele lejligheden op på et splitsekund, selv med gardiner.
De sidste 3 nætter har Kasper og jeg ligget med lagner som dyne, og stadig sved tran.
Jeg brokker mig slet ikke over at det er sommer, og jeg elsker solen. Men lejligheden, den er altså lige varm nok…

Snart vil jeg gå ud. Jeg skal hente min punkterede cykel hos cykelsmeden. Han gav mig næsten en skideballe i går da jeg kom med den. “Er du klar over at dit dæk er HELT nedslidt?” Øh, jo… sagde jeg. Men det har også holdt i 3 år uden punktering (punkteringsfrit dæk). Her de sidste par måneder er det så punkteret 2 gange, så jeg havde på fornemmelsen at det var på tide at få skiftet skidtet.
325 kr. skal jeg af med. Øv det er mange penge. Men på den anden side, hvis jeg ikke punkterer de næste 3 år, så kan det vel godt svare sig.

Jeg har lige ordnet stuen. Støvet af, ryddet op og flyttet lidt rundt på nogle småting. Jeg støvsugede i går, men kombien af kat og parketgulv, har allerede resulteret i nullermænd i krogene. Jeg orker ikke at støvsuge igen. Måske senere. Havde også planer om at ordne badet, vaske badeværelsesgulv osv. Vi får se hvor meget jeg får gjort.
Kasper er ude at spille job, og kommer sent hjem, så jeg har rigelig med tid.

Nå ja. Jeg skal også en tur i en skobutik. Mon ikke man kan købe skotøjsæsker til en billig penge? Jeg må ha noget sko-opbevaring op at køre. Har sko stående i hele lejligheden, og det er lidt irriterende. Jeg har desværre ikke råd til de her fantastiske æsker, så jeg må kreere noget selv. Med en gang dekoupage og nogle rappe billeder af skoene klistret på, kunne det da gå hen at blive meget fixt tror i ikke?

Billedet der pryder dette indlæg, er fra da jeg var nede hos mor. Det er solnedgang fra Karrebæksminde. I kan tro det var flot.
Jeg skal snart derned igen. Det skal være en weekend, hvor mor ikke arbejder. Så har vi masser af tid til at køre på stranden og andre sjove ting.

2 comments
  1. Hold da op de er smarte de æsker! Ka da godt forstå at du ønsker dig nogle af dem.
    Og jeg ser også frem til næste gang du kommer, en weekend, så skal der råhygges.Knus knus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere