Skrive-tørke - CopenhagenDaily
2 In blogging/ tanker

Skrive-tørke

Lørdag.

……

Kender i det at man ikke har noget at skrive om? Har jo heller ikke lyst til at skrive bare for at skrive….
Alle er så småt ved at ta på Roskilde. Jeg når heldigvis at ha en ud af de 3 elever der skal på Roskilde, i dag. Jeg kan absolut mærke i budgettet at der er “tørke”. Men når Roskilde er slut, hjælper det vel på det. Så må jeg være spare Maren indtil da.

…….

Et af de “balle-bands” Kasper spiller i, vil gerne have at jeg laver deres hjemmeside. Jeg får 500 kr. for det. Det er helt fint! Den skal ikke være så avanceret, så det kommer ikke til at tage meget mere end en aften.
De skal bare lige ha styr på billeder og domæne først.

……..

Ja, det var vist det for nu…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Adam42
  lørdag 24. juni 2006 at 14:58

  ja… det ku’ ha’ været fedt at være kommet med til Roskilde i år… men som du siger… tørke ):

  Men næste år? Jada!

  Ha’ en go’ weekend der!

 • Reply
  Therese
  lørdag 24. juni 2006 at 15:57

  Ja, det ku det godtnok !
  Og velkommen til min blog 😉

 • Leave a Reply