På tide - CopenhagenDaily
4 In mig

På tide

I dag kom jeg i fitnesscenteret. Det var også på tide. For første gang nogensinde, kastede jeg mig over løbebåndet. Jeg KAN ikke løbe, så jeg har sat mig for at lære det. På Iform’s hjemmeside, har jeg downloadet et løbeprogram for absolutte nybegyndere, så jeg startede på det.
5 min hurtig gang, 1 min løb, 5 min hurtig gang og 1 min. løb. Så 3 min gang til slut. I alt 15 min. Det lykkedes mig at holde pulsen meget højt under hele seancen. Jeg var lige ved at dø synes jeg, og fik både ondt i skulderen og sidestik. Men sådan er det vel….Havde bare regnet med at siden jeg er en ørn på crosstrainer, cykel og stepper så burde det da ikke være så slemt?
Nå, men fik også styrketrænet en halv times penge bagefter og nu har jeg god samvittighed (og meget lyst til pandekager!)

Der er sat en vask over, og jeg skal ha taget opvasken. Jeg lurer bare på om jeg lige skulle ta mig en halv time på øjet inden?

Jeg smuttede forbi Iso, og købte en laber fritgående kylling. Den skal ha en tur med hvidløg og timian, og ellers en tur i ovnen. Det bliver guf.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Moderen
  torsdag 29. juni 2006 at 19:23

  Hvor mange fritgående kyllinger har de i Iso, og har du selv hugget knoppen af den?

 • Reply
  Therese
  torsdag 29. juni 2006 at 19:24

  Ja, jeg løb rundt efter kyllingen med en stor slagterkniv!!!

 • Reply
  Moderen
  torsdag 29. juni 2006 at 19:29

  Inde i Iso??????

 • Reply
  Therese
  torsdag 29. juni 2006 at 20:21

  Yeps 😉 hi hi

 • Leave a Reply