Pip pip - CopenhagenDaily
3 In mad

Pip pip

Den labre franske fritgående kylling, blev “glemt” halvanden time på 200 grader. Så da jeg hev den ud af ovnen, var den så mør at den faldt helt fra hinanden.
Den blev spist med stor fornøjelse, og der er også til i morgen. Som følge, fik kyllingen bulgur og stegte grøntsager.
Katten fik lov til at pille lidt mad af skroget. Nu ligger hun ved mine fødder, og lyder som en plæneklipper, samtidig med der bliver slikket poter og mundvige.

Nu skal der slåes mave, og så skal der laves en pandekage eller to…

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Ella
    torsdag 29. juni 2006 at 21:32

    Du er så god til at lave mad Therese og du får det gjort. DEt ser lækkert ud 🙂

  • Reply
    Therese
    torsdag 29. juni 2006 at 22:21

    Tak Ella. Det var også dejligt! Og det var pandekagerne også…pyh fik spist for mange!

  • Reply
    styx
    fredag 30. juni 2006 at 06:59

    Det ser rigtigt lækkert ud. Man kan næsten smagen den, bare ved at se det indbydende billede 😛

  • Leave a Reply