Nu med kalender

I lang tid har jeg ikke haft nogen kalender. Jeg har én på mit skrivebord her på computeren, men det kan jeg ikke bruge til så meget når jeg ikke har den bærbare med i tasken. Siden det er en bærbar med 17 tommer skærm, er den egentlig ikke så bærbar at jeg har den med over alt…
Til min fødselsdag fik jeg en del penge. Desværre en meget af dem brugt på mælk og rugbrød m.m. (New York var hård ved bankkontoen, men fortryder ikke!) men jeg havde dog gemt lidt. Så i dag, på vej i skole, stoppede jeg ved Bog og Idé og købte mig en lækker Filofax. Pink selvfølgelig. Lækker læder, og en smart mini størrelse, som kan være i selv de små dametasker. Jeg er glad for den!
Nu skal jeg ha skrevet de næste mange ugers aftaler ind i den, og så skal jeg selvfølgelig også vænne mig til at bruge sådan én igen.
Nye Kalender

10 comments
  1. Ja, sådan er der mange der har det Frederik. Og det er jo ikke fordi jeg er en utjekket person…har bare haft det fint med at bruge computeren…..men nu er jeg egentlig ret glad for den “rigtige” kalender!

  2. sådan en fin filofax går netop heller ikke død pga. batterimangel – og går ikke i stykker når man taber den på gulvet. min husbond klager sig tit over disse fejl ved sin håndholdte PDA-kalender, som derudover er fejlfri.
    jeg personligt sværger til papir!

  3. Nå ja Conny, der har du da en pointe 😉 Kasper vil også så gerne ha sådan en PDA, jeg er nu også gladere for min fine papir kalender 🙂

  4. Jeg sværger også til papir. Udover batteri-problematikken er PDA-kalendersystemet alt for uoverskueligt for mig.
    Hvis man kunne downloade et andet system, så kunne jeg begynde at overveje det.

  5. Tror det er for avanceret for mig, men det kan jo være man en dag følger med…
    Har Ipod, bærbar, digitalkamera og mobil…det må være godt for nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere