Regnvejrsmorgen - CopenhagenDaily
9 In brok/ mig

Regnvejrsmorgen

Det har været alt for svært at stå op. Kasper var ellers oppe klokken 9, men jeg kunne høre regnen udenfor og tænkte med mig selv jeg lige kunne tage en time mere…
Her klokken 11.30 fortryder jeg lidt. Er en smule baldret i hovedet, og slet ikke særlig frisk.
Skal ud på skolen klokken 15.30, men min cykel er selvfølgelig flad (på forhjul, og pga. vejarbejde på Holmen. Man kører hele tiden over små skarpe flintesten, og dér har selv punkterfrie dæk ingen chance) så nu skal jeg i gang med at lappe det.
Tog forhjulet af, og med hjem i bussen. Resten af cyklen står stadig ude på skolen.
Nå, i sving med mig…

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Lene KC
  torsdag 7. september 2006 at 17:12

  Håber solen er kommet over til jer, vi startede nemlig også med regn, men har jaft det dejligste vejr resten af dagen.

 • Reply
  Frederik
  torsdag 7. september 2006 at 17:46

  Ja – glæder mig til de er færdige med alt det vejarbejde.

 • Reply
  Lizelotte
  torsdag 7. september 2006 at 18:45

  Et tip, Therese: dækindlæg. Hos cykelhandleren kan du købe et plasticbånd som du skal lægge mellem dækket og slangen – det er dælme effektivt. Jeg har nogen gang pillet 3-4 små flintesten ud af dækket på min racercykel efter en køretur – hvor jeg IKKE er punkteret…

 • Reply
  Judith
  torsdag 7. september 2006 at 19:25

  Gik det fint at lappe cykkeldækket/slangen?
  Vejret hernede har været kanon i dag, nu trækker det nok op til jer, så i morgen Therese…

 • Reply
  Therese
  fredag 8. september 2006 at 00:17

  Det lyder mega smart Lizelotte. Men det er utroligt det skal være nødvendigt når man har “kevlar” dæk eller hvad det hedder. Har hørt om nogen der har købt de dæk med lapningsgaranti…ærgerligt jeg ikke har det på mine!!

  Frederik punkterer du også tit? Er det ude på Operaen du holder til??

  Jo mor…jeg skal nok skrive nærmere om hvordan det gik med lapningen 🙂

 • Reply
  Lizelotte
  fredag 8. september 2006 at 09:05

  Jeg har ikke kevlardæk – min erfaring er altså også at de er sindssygt tunge… det var de ihvertfald for 4-5 år siden. Og det er altså noget vægt, man godt kan mærke.

 • Reply
  Therese
  fredag 8. september 2006 at 10:16

  Tjo om de er tunge? Jeg synes ikke de er meget tunge, men på den anden side kører jeg rundt på en Everton bedstemor-cykel, som i sig selv er lidt tung.
  Uanset så tror jeg at jeg skal et smut i cykelhandler og købe det plastikbånd du snakker om 🙂

 • Reply
  Frederik
  fredag 8. september 2006 at 11:45

  Jeg er endnu ikke punkteret på min nye cykel (7-9-13).
  Yep – hænger ud på Operaen. Om aftenen er den strækning ret farlig, for der er intet gadelys og taxa’er overholder ikke lysreguleringen. Glæder mig til de er færdige med grave i København….

 • Reply
  Therese
  fredag 8. september 2006 at 12:28

  Du har ret i at det er farligt Frederik. Cyklede dér ved midnat i går, og havde en bus lige bag mig der prustede mig i nakken og prøvede at komme forbi. Når man så ikke kan se noget, og kører i løse sten skal der ikke meget til at man skrider ud. Lad os sende et surt brev….til én eller anden….
  Da jeg startede på kons, for 3 år siden var der vejarbejde…og det er der stadig…blir de nogensinde færdige, eller starter de bare forfra?

 • Leave a Reply