4 In mig

Søndags-stemning

Hele morgenen har jeg bildt mig selv ind at det er søndag. Ved ikke hvorfor, men det føles bare som søndag. Blev vækket klokken 9 af telefonen, en af Kaspers elever. Prøvede på at falde i søvn igen, men kunne ikke.
Jeg skal hjem til dejlige Rikke fra min folkeskole i dag, hun er flyttet så jeg glæder mig til at se hendes nye lejlighed på Østerbro!
Senere skal jeg måske mødes med min fars kone. Hun (og resten af familien) bor i Norge, og nu er hun på venindeferie med 4 andre her i København. Så vi skal nok mødes og hygge lidt med en kop kaffe. Jeg kan også vise dem andre shoppemuligheder end Strøget.

Ha en dejlig dag alle!!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  maria
  fredag 15. september 2006 at 11:08

  God fornøjelse med det 🙂

 • Reply
  Judith
  fredag 15. september 2006 at 14:22

  Ja ha en go fornøjelse med alle nordquinderne!

 • Reply
  Lizelotte
  fredag 15. september 2006 at 18:05

  TÆNK at ha’ det sådan – i dag er det søndag, i morgen er det lørdag, og så er det søndag igen! ikke tosset… 😉

 • Reply
  Therese
  lørdag 16. september 2006 at 00:12

  Jo tak Maria 😉

  Ja Liselotte, det er skønt…men af og til heller ikke så praktisk…at gå i DøgnNetto og betale overpris – indtil man finder ud af det er fredag og alle andre butikker HAR åbent selvom klokken er over 17 (og det ikke er søndag)

 • Leave a Reply