Cyklist-pli

I går aftes på vej hjem fra skole, kørte jeg ud af Nørrebrogade. Dér overhalede jeg en dame. Da jeg så nåede på til lyskrydset og stoppede før den hvide stop-linie og ventede på grønt, trillede hun bare forbi og halvt over for rødt…da der så blev grønt skulle jeg så igen overhale hende. Og sådan gik turen hele vejen hjem. Det er irriterende!!!
– eller er det kun mig der synes det?

14 comments
  1. Altså noget ER hun jo nødt til at gøre for at kunne følge med, når hun nu cykler så langsomt.

    Måske lever hun endda efter devisen “hvorfor cykle over for grønt, når man kan blive kørt over for rødt?” 😉

  2. Hi hi ja Liselotte, men det er altså træls at skulle bruge kræfter på en overhaling igen og igen…men måske skal man bare lære at ta den med ro på Nørrebrogade…

  3. Nej, min pige! Det er ikke kun dig!! Når jeg engang bliver statsminister, så bliver det helt sikkert en af mine mærkesager… for det er SÅ irriterende!!!! 🙂

  4. Therese, jeg er enig i at sådan nogen er r.. irriterende! Men nu sagde du godtnok “tage den med ro” – det er jo lidt svært når man cykler… 😉 synes jeg ihvertfald!

  5. Rikke:
    Jeg glæder mig til du bliver statsminister Rikke !!!

    Liselotte: Ja, det er svært at ta den med ro…især på en helt lige strækning ikk!

    Frederik, Nej vel? Det er jo sådan det bør være!

  6. Men når det så er sagt, kan vi vel godt blive enige om, at cyklister tit er dem, så er farligst i traffikken og laver for mange ting til fare dem selv og andre… (altså ikke mig!)

  7. Ja! Jeg synes generelt at Nørrebrogade er rigtig fæl at cykle på, så jeg plejer at dreje ned ad Fælledvej og så tage den af Guldbergsgade og Mimersgade…
    Det er lidt af en omvej, men det er rigtigt afslappende!!!

    Ahhhh

    God blog for øvrigt…

  8. Jeg vælger næsten altid Tagensvej i stedet for Nørrebrogade – selvom det er en omvej. Jeg bliver helt stresset af alle de cyklister, der kører over før det bliver grønt og efter det er blevet rødt… mens de taler i mobiltelefon. Og hvorfor er det at de absolut skal køre ud over forgængerovergangen så de står i vejen for dem der kommer fra venstre? Nej, jeg tager Tagensvej, det er bedre for mit blodtryk.

  9. Nå ja, Tagensvej er også god. Dér hvor vi bor er det dog desværre lidt en omvej at køre dertil. Vi bor ud til Frederikssundsvej som bliver til Nørrebrogade…Men jeg overlever, med meget dybe vejrtrækninger. Prøver at holde mig fra cykelstien i den værste myldretid. Heldigvis er mit skema så anderledes end 8-16 at det somregel lader sig gøre.
    Og velkommen til min blog i øvrigt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Shame on you!

Ok….det var så den første træning. Jeg kom hen til centeret, og mødtes med “bolighuset” (træneren Ilva). Jeg…
Læs mere