Skøn Dag! - CopenhagenDaily
8 In film/ mig

Skøn Dag!

Startede med en kop kaffe og frokost på Kaffesalonens “flåde” ude på Sortedamssøen. Jeg sad der med Henriette, og det blev oplevelsen bestemt ikke værre af. Vi hyggede, snakkede og endte med at Henriette ville gi’ en tur i biffen i aften. Okay, top! Så gir’ jeg slikket. Vi skal ind og se tøsefilm af bedste skuffe, og jeg glæder mig. Vi skal dulles op skal vi, med flot makeup og høje sko.

Bagefter mødtes jeg med min svigermor i Magasin. Vi osede rundt, og jeg forelskede mig i en kjole. Selvfølgelig helt fantastisk, og også helt fantastisk upraktisk!!! Hun ville gerne spæde til med halvdelen, men jeg kunne mærke at jeg skulle sove på det. Den sad godt, går aldrig af mode og er helt klart god på jobs og til fest…jeg må sove på det til i morgen tænker jeg.
kjole.JPG
Tog et billede i prøverummet, og det blev ikke sååå godt. Men man kan få en idé om hvilken type kjole det er. Jeg vil så sige man skal lægge 70% mere Audrey Hepburn til, for at det er helt som den var…-hvis i forstår…høhm..

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Pigen
  lørdag 23. september 2006 at 19:03

  Er det den fra Vila? Den er såååå fin, jeg lurer også på den, men har alt for mange fine kjoler… Sød svigermor du har dér 🙂

 • Reply
  Signe
  lørdag 23. september 2006 at 19:27

  Glæd dig til tøsefilmen, den er sjov ;-).

 • Reply
  Tina
  søndag 24. september 2006 at 09:17

  Den er flot… Rigtig flot, jeg ville købe den :O)

 • Reply
  conny
  søndag 24. september 2006 at 11:13

  Dejlig kjole – skal helt sikkert købes – især med sponsoratet til stede 🙂
  Husk at fortælle om filmen.

 • Reply
  Therese
  søndag 24. september 2006 at 16:13

  Ja, jeg tænker stadig….men den bliver nok købt 😀

 • Reply
  maria
  søndag 24. september 2006 at 17:48

  Sikke en skøn dag, du har haft dig der. Og kjolen er super flot. Var filmen god, er det en du kan anbefale?

  Selv har jeg været inde og se Pedro Almodóvars Volver i fredags, som jeg har skrevet om på min blog.

 • Reply
  Lizelotte
  søndag 24. september 2006 at 19:37

  HAHAHA – SÅ er man rigtig blogger når man står med digi-cam’et inde i prøverummet og lige snupper et shot så man kan høre hvad blogland si’r til dresset… 🙂

  Den er fin, Therese … jeg selv ville hade at gå med den … er nok mest til jeans … men den er superflot til dig!

 • Reply
  conny
  torsdag 28. september 2006 at 22:09

  NU skal kjolen bare købes, Therese. Jeg så den lige i Billed-Bladet i dag – på Jarl Friis-Mikkelsens kæreste/kone. Måske du så også kan blive foreviget til et blad :-))

 • Leave a Reply