Skøn Dag!

Startede med en kop kaffe og frokost på Kaffesalonens “flåde” ude på Sortedamssøen. Jeg sad der med Henriette, og det blev oplevelsen bestemt ikke værre af. Vi hyggede, snakkede og endte med at Henriette ville gi’ en tur i biffen i aften. Okay, top! Så gir’ jeg slikket. Vi skal ind og se tøsefilm af bedste skuffe, og jeg glæder mig. Vi skal dulles op skal vi, med flot makeup og høje sko.

Bagefter mødtes jeg med min svigermor i Magasin. Vi osede rundt, og jeg forelskede mig i en kjole. Selvfølgelig helt fantastisk, og også helt fantastisk upraktisk!!! Hun ville gerne spæde til med halvdelen, men jeg kunne mærke at jeg skulle sove på det. Den sad godt, går aldrig af mode og er helt klart god på jobs og til fest…jeg må sove på det til i morgen tænker jeg.

Tog et billede i prøverummet, og det blev ikke sååå godt. Men man kan få en idé om hvilken type kjole det er. Jeg vil så sige man skal lægge 70% mere Audrey Hepburn til, for at det er helt som den var…-hvis i forstår…høhm..

8 comments
  1. Sikke en skøn dag, du har haft dig der. Og kjolen er super flot. Var filmen god, er det en du kan anbefale?

    Selv har jeg været inde og se Pedro Almodóvars Volver i fredags, som jeg har skrevet om på min blog.

  2. HAHAHA – SÅ er man rigtig blogger når man står med digi-cam’et inde i prøverummet og lige snupper et shot så man kan høre hvad blogland si’r til dresset… 🙂

    Den er fin, Therese … jeg selv ville hade at gå med den … er nok mest til jeans … men den er superflot til dig!

  3. NU skal kjolen bare købes, Therese. Jeg så den lige i Billed-Bladet i dag – på Jarl Friis-Mikkelsens kæreste/kone. Måske du så også kan blive foreviget til et blad :-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere