Tillykke med julen - CopenhagenDaily
1 In jul

Tillykke med julen

Her dufter af and. Det er en af de bedste dufte i verden! Den lover gaver, dejligt samvær med den nærmeste familie og den lover helt sikkert mavekneb sent på aftenen. Men det er helt i orden. Det er jul, og jeg er sikker på det bliver hyggeligt.
På dette tidspunkt har jeg som regel svært ved at tage mig sammen til noget. Jeg har fået pakket de sidste gaver ind, skyllet ansigtsmasken af og nu mangler jeg at skifte tøj. Jeg har købt nye strømpebukser…og jeg ved at det vil blive en kamp. I ved, sådan nogle der lige holde maven liiidt ind. Jeg pølser mig i dem, og når jeg når halvejs tænker jeg altid “jeg kommer aaaaldrig i dem”, men det gør jeg. Og de er gode (70 kr i H&M).
Jeg må hellere.
Vi skal være til jul klokken 18.30
Ha’ en dejlig aften alle derude!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Susanne
    mandag 25. december 2006 at 00:14

    Håber at i har haft en god aften !! Ville bare lige sige tak for opskriften på appelsinsirup…. muummms – hvor smager det som himlen :o) Der er skabt en ny juletradition her i huset !! Kh Susanne

  • Leave a Reply