Tillykke med julen

Her dufter af and. Det er en af de bedste dufte i verden! Den lover gaver, dejligt samvær med den nærmeste familie og den lover helt sikkert mavekneb sent på aftenen. Men det er helt i orden. Det er jul, og jeg er sikker på det bliver hyggeligt.
På dette tidspunkt har jeg som regel svært ved at tage mig sammen til noget. Jeg har fået pakket de sidste gaver ind, skyllet ansigtsmasken af og nu mangler jeg at skifte tøj. Jeg har købt nye strømpebukser…og jeg ved at det vil blive en kamp. I ved, sådan nogle der lige holde maven liiidt ind. Jeg pølser mig i dem, og når jeg når halvejs tænker jeg altid “jeg kommer aaaaldrig i dem”, men det gør jeg. Og de er gode (70 kr i H&M).
Jeg må hellere.
Vi skal være til jul klokken 18.30
Ha’ en dejlig aften alle derude!

1 comments
  1. Håber at i har haft en god aften !! Ville bare lige sige tak for opskriften på appelsinsirup…. muummms – hvor smager det som himlen :o) Der er skabt en ny juletradition her i huset !! Kh Susanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Mandag

Det har været en travl weekend. Fredag smuttede jeg ned til mor. Vi skulle gøre klar til julemarkedet.…
Læs mere