Jeg får fnidder

Jeg er blevet brændt af! Af en elev. Han skulle ha været her klokken 13, og her sidder jeg så. Det er skide irriterende. Arghhh. Nå, men han skal jo så næste gang vi ses hoste op med min løn for i dag – men alligevel, det er bare spild af god søndag altså.

Ellers byder min dag ikke på så meget. Jeg sidder og hører “Rebel Rebel” med David Bowie. Mine “unger” skal spille den til sammenspil i morgen. Det var jo Hr. Bowies fødselsdag for nylig så det skal da fejres.

Sneen udenfor ser sølle ud. Den smelter og det er et vådt syn. Jeg skal ikke nyde noget af våde tær, så jeg blir inde i dag.

En lille advarsel, pas på med at tale i jeres mobiltelefon når I er i udlandet….jeg har lige modtaget regningen….og vil ikke sige hvad den er på, men det er meget….og det er 10 dages beskedne forbrug samt en del sms’er. Nogle modtagne opkald og færre selvgjorte opkald….shit. Nå, vandgrød i Marts og så er den fin igen 🙂

4 comments
  1. Uha – de mobiltelefoner. Jeg har advaret ældstedatteren, som er i Sydamerika i fire måneder, mod at bruge sin mobil til andet end virkelig nødvendige opkald. Det koster en herregård kunne vi se på internettet.
    Men vandgrød er da heller ikke værst, og slet ikke med æbler og rosiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg…
Læs mere