Jeg får fnidder - CopenhagenDaily
4 In brok/ udenfor

Jeg får fnidder

Jeg er blevet brændt af! Af en elev. Han skulle ha været her klokken 13, og her sidder jeg så. Det er skide irriterende. Arghhh. Nå, men han skal jo så næste gang vi ses hoste op med min løn for i dag – men alligevel, det er bare spild af god søndag altså.

Ellers byder min dag ikke på så meget. Jeg sidder og hører “Rebel Rebel” med David Bowie. Mine “unger” skal spille den til sammenspil i morgen. Det var jo Hr. Bowies fødselsdag for nylig så det skal da fejres.

Sneen udenfor ser sølle ud. Den smelter og det er et vådt syn. Jeg skal ikke nyde noget af våde tær, så jeg blir inde i dag.

En lille advarsel, pas på med at tale i jeres mobiltelefon når I er i udlandet….jeg har lige modtaget regningen….og vil ikke sige hvad den er på, men det er meget….og det er 10 dages beskedne forbrug samt en del sms’er. Nogle modtagne opkald og færre selvgjorte opkald….shit. Nå, vandgrød i Marts og så er den fin igen 🙂

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Judith
  søndag 25. februar 2007 at 18:12

  Husk at komme rosiner i vandgrøden:-)
  Ja det er dyrt at bruge mobilen når man er udenlands, spørg bare mig, jeg kender det godt:-)

 • Reply
  Frederik
  søndag 25. februar 2007 at 19:31

  Hehe! Efter jeg var i Finland fik jeg en regning på 700 efter at have talt med Astrid 2-3 gange 😉

 • Reply
  Bente
  søndag 25. februar 2007 at 21:35

  Spekulerer på, om det mon ER vandgrød der er nationalretten – trods alt.
  Kys fra den hjemvendte

 • Reply
  conny
  mandag 26. februar 2007 at 15:09

  Uha – de mobiltelefoner. Jeg har advaret ældstedatteren, som er i Sydamerika i fire måneder, mod at bruge sin mobil til andet end virkelig nødvendige opkald. Det koster en herregård kunne vi se på internettet.
  Men vandgrød er da heller ikke værst, og slet ikke med æbler og rosiner.

 • Leave a Reply