Lånebil

Jeg har været i Vanløse og hente min søsters bil. Jeg har den til den 19. Det er vildt fedt, og jeg skal bare benytte mig af det og få kørt en masse. Jeg har parkeret den ude i gården, og jeg har da i det mindste holdt mig i den afmærkede bås 😉 Ja, det er jo først nu man rigtig skal lære at være billist – så det gælder om at øve sig en masse. Jeg kæmpede en brav kamp da jeg holdt i Vanløse og skulle sætte i gang. Jeg kunne ikke få den i bak-gear. Efter 15 min eller noget i den stil, gik det op for mig at man skulle trykke gearstangen ned….ja det står der altså ikke noget om i teoribøgerne. Men hjem kom jeg, i god behold, og midt i fredagsmyldretiden.
bil-copy.jpg

8 comments
  1. Bagelopskrift hos mig, hvis du har tid mellem de lækre køretur – det er et bagværk det virkelig er værd at fremstille selv og sjovt er det også.

  2. Skønt at du kan få lov at låne hendes bil, og at du straks efter at have fået beviset i hånden, kan øve dig lidt mere. 🙂

    Sikke en frihed… helt til den 19. 🙂

  3. Det er nemlig en dejlig frihed Johanna 🙂

    Lene – det tror jeg helt bestemt jeg er nødt til, altså køre til en strand. Uhm dyppe tæer, det lyder bare så rart!

  4. Therese, tillykke med kortet! Hvor var det synd, alt det du skulle igennem først…

    Hvis bilen forvilder sig til Jylland, så skriv lige … så får du mit nummer, og jeg gi’r kold hvidvin (eller cola til det kørende folk) på terrassen….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om